Bir Pazar sabahý gene
Herkesin kafa çorba gibi, twitter'a bakýyorum da. Muhalif cepheyi hadi anladýk, Aktrollerin bile kafa çorba..
Lan MÝT týrlarý baþka hikaye, bunun anlattýðý baþka hikaye. Yurtdýþýndan bir zevat hemen sahiplenmiþ mevzuya gördünüz mü diyor, onun bile kafa karýþýk, fark ettiðinde sahiplerinin þu an legalize etmeye çalýþtýðý Rus karþýtý güruha yanlýþlýkla çaktýðýný nasýl tornistan yapacak merak ettim, hayýr ona bu dedikleri üzerinden çakmaya çalýþan paralý troller çok ilginç, zýr cahiller...Bir kez daha teyit ettik..
Açýk kaynaklara yansýmýþ, oradan þettirelim..Tabi bunu yapmasý da ilginç olmuþ gerçi; muhalifliðini bastýrmýþ bölge/strateji uzmanlýðý..Buna da kýzarlar, napýyon leyn sen derler belki. Bunun da kafa karýþýk netekim
Her þeyi anlatmýyor, ya bilmiyor, ya da özünü 'küçültüyor', veya sakata gelmeyeyim diye daha genel þekilde anlatmayý tercih ediyor kýsaca..
El Nusra baþka, HTÞ baþka...Bi tarihe kadar baþka, bi tarihten sonra baþka, þimdi daha da baþka..
Yani hibrit savaþ...bambaþka..
Bu mevzu dýþýnda ama, geliþmelerin genel durumu açýsýndan þimdiye kadar, gizli bir el yok diyordum, bu bireysel bir öç, intikam, iç hesaplaþma gibi görünüyordu, herkese boncuk daðýtarak bir nevi gönül alýyor, af diliyor, destek cephesini geliþtiriyordu. Bugün SADAT hashtagi ile Eminevim hashtagini görünce, gülümsedim, de kim çözemedim henüz![]()

Yer Ýmleri