Gözünaydın,keklik sezonu açıldı.Endeksten önce başlamışın ama.Bu numaraları yiyenleride tebrik ederim.
Printable View
Gözünaydın,keklik sezonu açıldı.Endeksten önce başlamışın ama.Bu numaraları yiyenleride tebrik ederim.
Yaklaşık 600 şirketin bulunduğu BİST'de takip ettiğim onca hisse varken bunu alan elimi seveyim:(
senin gibi kağıdın gelmişini geçmişini yedi ceddini...
Nasıl böyle güzel mi sakallı i.........e
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simetri takıntısı olan manyağın birine denk geldik resmen.
Hocam 16170 e de kendin alış satış yap doldur bir zahmet.Uyuma,endeks ve bilişim artıya geçti.Tokatlayamadınız mı yoksa?
Sal sal içindeki kötü ruhları sal.
17 bile kapatırız o zaman :)
Karanlık odada bari artı kapat.
Artı kapatırsa tahminim tokatlamıştır.
https://m.bloomberght.com/fintech-si...oluyor-2318931
Sayın Ceo harekete geçin lütfen.Hem göbeğinizide eritirsiniz.
Yurtdışı diyordunuz bi zamanlar?
https://mobile.twitter.com/Bilgisaya...DQ4e7U4ZAsAAAA
Kap politikanızı değiştirin!!!
CEO senin sermaye artırımını yesinler. Yapacağın tahminimce tahsisli sermaye artırımını onuda TV den söyledin. Artık bir iki yıl da onun olmasını bekleriz. Sasa patronuna bakta azıcık ders al bugün kap gelmiş. Öyle TV çıkıp konuşmakla olmuyor. İcraat lazım
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anladığım kadarıyla şirket çalışanları daha çok evde çalışarak mesai tamamlıyorlar.Ceo da videolarının birinde öyle dedi.
Sahada olsalar daha iyi değil mi?Her türlü operasyonda zımba gibi hazır personel için hangisi daha iyi?
Yani komando mu yetiştiriyon sende pes yani diyenler olabilir tabi.
Biz bu işin yükünü emeğini çekiyoruz siz yatırımcı olarak sadece para yatırıp oturuyorsunuz çok şey bilmesenizde olur,bize hesap sorduğunuz çoğu soru içsel bilgi mantalitesinde hareket edip pardon hareket etmeden yaptığınız işi çok daha iyi yapabilecek yatırımcılar var.
Emirhan Bey Ceo olsa bu şirkete adım kadar eminim yaptığı her iş ses getirirdi.
Şu an var olan durumdan çok çok daha iyi bir seviyeye getirirdi şirketin durumunu.
senin gibi hissenin anasını...
bu a.q. tahtasında iş yatırım ve bofa olduğu sürece bi bok olmaz bu hisseden..
17140 a 300 lot satış yazdım.İnşallah gider bugün.Bütçede açık var gene bu ay.
Tahta hoşaf olmuş gene.
Arkadaş beni mi beklediniz.
Bu kadar kısa sürede nasıl başarıyorlar bunu?
Geçen sene yılbaşında 13.030 dan aldığımın bir kısmını ihtiyaç dolayısıyla satayım dedim.
Banka faizi kadar yükselmedi belkide.
Satmıyorum,gidip kredi çekerim daha iyi.
Bu kadarda açgözlü olunmaz be kardeşim.
A.q. hissesi Allah belanı versin
https://i.hizliresim.com/54w7zhs.PNG
https://www.youtube.com/channel/UCCQ...A9Kzg/featured
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...40ed5af3a000da
Etik olmaz diye düşündüğümden cep telefon numarasını paylaşmıyorum.Ama bu Murat kardeşimde aldığı Spk-Kariyer lisanslamalarının hakkını verip can çekişen arena hissesi sahiplerine bir takım bilgiler verir.Hadi lisansları geçtik,azıcık vicdan varsa çıkar konuşur.
Bir diğer konu "PEREA CAPITAL PARTNERS LP" hintlilerin hisseleri toplaması için devreye soktuğu aracı.Tamamen amaçları redington,perea ve hsbc takaslarında görünen payın dışındaki % 25 lik dolaşımdaki payda.
Yok hocam bence şöyle diyor:
-haço maço takiko faka basmasa
-faka basmasa bokoto yemişişko
-eyvahko
Emirhan hoca bir kaç güne 15 günlük analizi yapar dostlar az daha sabır..
Perea aldı diye çoğu kişi geri döndü hisseye.
Bende Perea nın malı uzun vade çekerek kalan piyasa lotlarıyla tahtacıya alan yaratıp pasörlük yaptığı senaryosunu düşünmüştüm.Ama perea arena dan önce indeks bilgisayara da yatırım yapmış bir fon,orda hintliler yok erol bilecik var.
Arada fark varmı tartışılır.
Ha şimdi kalkıp perea satış yaparsa işte o zaman olabilir dediğiniz.
Perea Capital Partners en son geçen yıl hisse satın aldı.Onun dışında hiç işlemi yok
Perea nın yeniden alım yapabileceğini düşünüyorum.
Alım yaparsa hisseye ilgide artacaktır.
Ayrıca Murat dediğiniz kişi ile diğer Murat aynı kişiler mi?
Aynı kişiyse telofonu kapta yazıyor zaten.İşyerini arasanızda cebe bağlanıyor Home office çalışıyorlar çoğu.
Oyuncak ettiler.15240 ı doldursada rahatlasa.Derdi oysa eğer.
Öyle bir derdi olduğunu sanmıyorum. Tek derdi o ç luğu yapmak. Endeks çıkarken çok çıktı ya şimdi endeks düzeltme yaptığından bu da düzeltme yapıyor
O ç bu ayki son kurşunumuda attım 15.41 den ilave yaptım
Derinlik yok bende olmasına da gerek yok.
Geleneksel Kim kime tokat atarsa günü kutlanıyor muhtemelen bugünde.
Şirket aktif olarak sektör ortalamasının üzerinde büyüyen bir şirket.Finansal borçlara çözüm buldukları an ilgi daha da artacaktır diye düşünüyorum.Brightstar şirketinin satın alımı belini büktü şirketin ama tuş olmayacak inşallah.Temmenim bu yönde.
Tahtadaki dövüş sporlarına dahil olmamak lazım.Özellikle uzun vade düşünenler.
Ben mecburi bekleyenlerdenim.
Kader arkadaşlarıma selam olsun.
Armada ya bakıpta kahrolmamak elde değil..Borsada spekler hiçbiri Arena nın 10 da biri kadar olmayan şirketleri uzaya çıkardılar..Bizim Arena ya spek ilgisi yok şuan olamazda.. Daha önce 19 tl den 65 tl ye çıkaran spek e malları Perea geçirmişti..Malları yine yükselişte geçirmek için Perea aportta bekliyor.. Bunu bilen spek neden gelsin.. Adam aldı armada yı Penta yı uzaya götürdü..
Bende illallah etmiş. Anenayı satmadım ama başka kağıda aldım hoşgeldin faizi gibi %10 yaptı özlemişim Walla Boyun postun devrilsin Arena. Ben 2 tl iken Armada 1 tl idi.
Ha gayret iş yatırım hergün 100.000-200.000 veriyorsun. İnşallah hepsini verirsinde tahta senden kurtulur.
Tahtacı Hisseye ilgi olmadığını iyi biliyor yatırımcısınında korkak olduğunu öğrendi 1 kademeye 20.000 lot satış koyuyor o satışı görenler anında fiyat gözetmeksizin satışa geçsinler zaten alış kademeleri de boş olduğundan anında 20-30 kademe düşüyor.