Sayfa 266/690 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 5520 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. ABD dolaylarından, tercihen Hindistan-Pakistan kökenli bir Ömer Ağa daha bulunabilirse güzel olacak...

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bozulan birşey yok.. dolar bazlı bakın TL yanıltır

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bozulan bir şey var demedim, bozulmaya yakın bir şeyler var ama bozmayacaklar dedim.

3.  Alıntı Originally Posted by Kantaroncu Yazıyı Oku
    ABD dolaylarından, tercihen Hindistan-Pakistan kökenli bir Ömer Ağa daha bulunabilirse güzel olacak...
    Bunlarda başa bela hocam hisseyi satalım dedikleri zaman ne olacağını siz tahmin edin

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bist te yabancı payının bu kadar yüksek olduğu ama fiyatının 2 yıldır hiç artmadığı aksine düşen başka bir hisse var mıdır acaba

5. Bu salaklar kap'a şirket bilgi formundan başka bir şey yollanmayacağını sanıyorlar galiba.

6. Allah belanı versin o.ç. Endeks düşerken bayrağı alıp en önde düşersin endeks çıkarken yerinden bile kıpırdamazsın

7. İstersen 30 lira ol. Hiç bıkmadan hergün yedi sülalenin kulaklarını çınlatacağım.

8. Genele bakarsak sıkıntı sadece buna has değil, Bist bilişimin tümü bu şekil.
    Pandemi sonrası bu şekil yüksek montanlı çıkışlardan sonra 1.5 -2 yıl bu şekil hareketler sürebilir diye yazmıştım arka sayfalar da.

Sayfa 266/690 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •