Ben Fetö itinin kalan köpeklerine cevap vermiyorum.
Printable View
Sayın Cihangir güncelleme yapayım peynir alışverişim 1035.70 tl harcamışım 1036.73 geri gelmiş oldu yani üç kilo peyniri -1.03 almışım . Aslında -251 olacaktı ama banka hesabı canlılık testi hata verdi uğraşmadım o yüzden .
Beklenmedik puanlarda gelmiş adamlar puan dağıtmayı iyi biliyor
Konu değil ama bugün 36.25 di Bünyamin fiyatı öğlen 3 sularında
sayın refaba üşenmeyip siyasal islamcıların ibb çalışmasını engellemek ve gelirlerine el koymak için yaptıkları düşmanca saldırıları tek tek yazmışsınız çok çok çok çok teşekkür ediyoruz ve alkışlıyoruz bu yazdıklarınızı gönül isterdiki bundan önceki saftirik chp nin genel başkanı ve safraları yazsaydı söyleseydi şeylerine ölüm korkusu düşünce arapta tanrı arayan morukların gözüne soksaydı siyasal islamcıların elebaşı kendisini baş komutan ilan etmiş kimse demiyor sen bir siyasi parti başkanısın ülkemizde en az 40 tane parti var o zaman kırk tane baş komutan var demektir chp nin genel başkanıda baş komutandır demeyi akıl edemiyor siyasal islamcılar ordudaki Göktürkleri tasviye ettiler ordunun omurgasını kırdılar artık ordu benim partimin ordusur demeyimi kast etti ben öyle yorumluyorum
Biden bunağı trump delisi ve ukraynanın gaza getirilen soytarısı bi ülkey ne hale getirdiler.
yapmadan sıvıştığını tahmin etmiştim. ben 91 mezunuyum 93 94 de askerlik yaptım. kuzey ırak operasyonu vardı personel eksiği var diye bizim askerliğimiz uzatıldı o dönem. o uzatmada bazı arkadaşlarımızı kaybettik. vatan haini asker kaçağı ***lerin yerine askerlik yaparken.
neyci olduğunu görmek isteyen cüzdanındaki parayı çıkarıp baksın o parada kimin resmi varsa ocusundur.
o dönem sümüklü mezun olan ***lerini örgütlensinler diye yurtdışına göndermeye başlamıştı.
böyle yerlere üye olunca mod adı altında birilerinin otoritesini peşin peşin kabul etmiş oluyoruz. yazı silme, güya ayar verme, racon kesme ceza vs.. el ayak bağlayıp girişme tek kale maç yalakaya ayrıcalık, boş kaleye şut serbest. takipçi sayısı ve yazan sayısının onda bire düşmesinin bununla ilgisi var. millet enayimi.
ortaokul inkilap tarihi bilgilerinizi kendinize saklayın. atatürkçülüğü sizden öğrenecek değilim.
Maalesef ki iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum .. Olayın üstünden günler geçmiş gelip hala oraya buraya laf atıp olay çıkarmaya calisiyorsunuz .. Hiç iyi bir hareket değil .. yazdiginiz mesajı hatirliyorsunuzdur onu yazan birinin Ataturkculugu sizden öğrenecek değilim demesi çok ilginç .. Bana göre Atatürk e o lafı eden birinin Atatürk den bir haber olduğunu fikrindeyim .
Küçük bir not : Her zaman söylediğim gibi Atatürk ü elestrirebilirsiniz ama hayatını bu ülkenin kurtuluşuna harcamış birine mesnetsiz laflar ettirtmem , saçma sapan sitelerin saçma sapan yazilarini okuyup Atatürk e laf edilmesine izin vermedim bundan sonrada vermeyeceğim .
Pardon yönetici gereğini yapmış yazımı siliyorum
Tarihî tarihçilerden değil de fesli gibi trol hocalardan dinlersen baban dan bile şüphe edersin. Padişahlık dan Cumhuriyete geçerken o tekke tarikat vs kapanmamış olsa değişik bir saltanat ortaya çıkardı bugün ki menzil vs bir sürü, paraya kendilerine lüks yaşam hedefli oluşumlar var.
Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, önceki gün eğer Avrupa'da yeni bir güvenlik mimarisi kurulacaksa bunun Türkiyesiz olmayacağını söyledi. Cumhuriyet e değerlendirme bulunan emekli tümamiral Cem Gürdeniz, denge siyasetinin sallantıya girebileceğine işaret etti. Mevcut durumda Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararı çıkması gerektiğini anımsatan Gürdeniz, Rusya, Türkiye'nin içinde olacağı böyle bir karara onay vermez.
Zira Ukrayna da, Türkiye ile karşı karşıya gelmek istemez. Dışişlerimiz bu resmi göreceğinden Ukrayna istese bile barış gücü konusunda gönüllü olmayacaktır. Bu durum zaten 1939'dan bu yana Karadeniz de devam eden aktif tarafsızlık siyasetimize de zarar verir dedi.
Türkiye'nin İkinci Dünya Savaşı, Soğuk Savaş ve sonrası dönemde Rusya ile son derece dengeli siyasi, askeri ve ekonomik ilişkiler sürdürdüğünü aktaran Gürdeniz, En önemlisi Montrö Türk Boğazları Sözleşmesi'ni son üç yıldır etkinlikle uygulayan aktif tarafsız Türkiye, Ukrayna topraklarında Rusya karşısında kayıp yaşama riski olacak her türlü kışkırtmaya açık bir konjonktürde barış gücü askeri konumunda bile olsa yer almaz diye konuştu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...-verir-2304904
İto Şubat ayı enflasyonunu %3,19 bulmuş TÜİK in de %3 bulması imkansız değil Mart'ta faiz indirimi olacak demektir
Tuik 2,31 der
A101 de 10 TL lik alışverişe Torku sucuk 450 Gr 180 TL baya baya hesaplı. Bir de doğuş Karadeniz çay 100 lu demlik poşet 82 TL.
Epiklorohidrin ve Kanser Riski
Poşet çayların içinde karşılaşılabilecek en önemli tehlikelerden biri, bu çayların paketlenmesinde kullanılan kimyasallardır. Poşet çaylar, genellikle ince kağıt veya sentetik malzemelerle yapılır. Bu poşetlerin sağlam olabilmesi için bazı kimyasallarla işlem görmeleri gerekir. Bunlardan biri de epiklorohidrindir. Epiklorohidrin, çay poşetlerinin dayanıklı ve yırtılmaması için kullanılan bir madde olup, aynı zamanda böcek ilaçlarında da yer alır.
Kaynar su ile temas ettiğinde, epiklorohidrin kanserojen bir bileşene dönüşebilir. Bu durum, çayınızı demlemek için suyu kaynattığınızda, sağlığınız üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Üstelik bu kimyasalın vücudumuza ne kadarının geçtiğini tahmin etmek oldukça zordur, ancak düzenli olarak poşet çay tüketen bireylerin bu riskleri göz ardı etmeleri sağlık açısından tehlikeli olabilir.
Alıntı.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Reha başkanım elinde stoğu bulunan şirketler çok borçlu ise bir en evvel onu nakte çevirip borcunu azaltmak istiyor. Piyasada darlık var. Bu şekilde nakte çevirip borcunu azaltmak istiyor.
Bu ülkede sağlıklı beslenmek istiyorsan herşeyi ya kendin üretecen ya da yapacan. Eskiden kuzu kesip sucuk kavurma yapardık. Öyle hazır aldığımız bor şey yoktu. Hatta ekmeği de kendimiz yapardık. Benim babam baya sağlıklı doğru dürüst lokanta da yemek yemişliği yoktur.
Kraldan çok kralcı olma durumu var önüne gelene soruşturma açılıyor. Zorlu holding CEO'suna da soruşturma açılmış sebep şeker ve kurban bayramı mesajı böyle böyle kimse nefes alamaz
Teyzemize uğradım haftasonu 3156.2 miş tam harcama rakamına baktım uygulamayı tekrar anlattım geri gelen banka puanları hariç 2895.4 olmuş 250 değil 260 lira imiş o konuda abartmışım biraz kabul ediyorum indirim geçmeyen ama başka üründe almış 50 de oradan bir zarar etmiş . Yoksa 210 lira verecekmiş tüm alışverişe
Derdin varken kimsenin yardımı olmuyorsa, kimseye de yardım etmeyeceksin , benim temel prensibim... Burda saat 18:10 da elektrikler gitti , daha gelmedi bu arada. Ramazanınız hayırlı uğurlu olsun dediler
Sn Ayasofya muz dediniz de;
Harika ithal muzun kilosu 160 TL olmus.
1250 gram 199 TL tuttu.
Ne kadar az insanla günlük hayatta muhattap olunuyorsa o kadar iyi. Dün yasli bir amca da şok markette cıklaya cıklaya bana dert yanmaya yanasiyordu , bakmadım dahi . Muhattap olsam başlar dış gucler , şunlar bunlar ...
Forumda yazıyı paylaştıktan sonra bir süre yazıda değişiklik veya silme kısmı aktif,bir süre sonra ise bu kısım aktif değil.Daha sonra bu işlemi nasıl yapacağız ben göremedim.Bu konuda bilen bir arkadaş bilgi verebilir mi?
Benim de temel prensibim beni sağmal inek gibi görüyorsa tavrımı koyuyor ve ilişkimi minimuma indiriyorum . Çıkarı olduğunda sadece geliyorsa kapıyı gösteriyorum direkt
Emeği geçen onospu cocuklarina saygılar. Elektriği nerenize soktuysaniz ta ...
Kufretmemi bekliyorlarmiş ...
Bugün pazara gittim kafayı yiyordum
Ramazanın ilk günü sağlam geçirmişler
Geçen haftaya göre fiyatları şöyle güncellemişler
İstiridye mantarı 180-250
Portakal 35-50
Turp 30-40
Yerli muz 69-85
Mandalina 30-40
Kivi 110-130
Soğan 20-25
Patates 18-25
Elma 30-40
Yumurta 6-8
Eski fiyat yeni fiyat karşılaştırmasını hep alışveriş yaptığım yerlerden karşılaştırdım. %20 ila %35 arası herşeye zam yapmışlar
Ramazan dini gün diye sağlam kaymışlar
Kara cumada sevgililer gününde indirim yapıyorlar ramazns sağlm giydiriyorlr