Temettü miktarı ne oldu tarih ne oldu bilgilendirebilir misiniz cinali bey
Printable View
Temettü miktarı ne oldu tarih ne oldu bilgilendirebilir misiniz cinali bey
Temettü memettü filan yok. Dağılın bakiim diye birazdan söylerler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eee sıktiniz be
İçimizdeki irlandalılar sattı galiba
yine mi gol değil.. bu ne yaw?
Arkadaşlar temettü iptal edilmedi tarihi değişti. Ancak yönetime bırakıldı kısmını anlamadım. Yani yarında verebilir yıl sonuda doğru mu anladım.
Su finansci alirlar malini
Varmı resmi açıklama ...burada yazıldıktan sonra dustu hisse...dikkat ettiniz mi...operasyon içinde operasyon ....
Birde supurup tavana kitliyormus ne gulerim ama...
Bence belirsiz olması çok daha iyi tarih belli olunca ona göre hareketler olurdu. Şimdi her an olabilir o yüzden aşağı salmak daha riskli temettü miktarı az değil.
Temettu ertelendiyse bence kokunden sattilar sirketi oyuna gelmeyin;)
Of 60 kisi okuyor cok kotu
arkadaslar temettü ertelenmesi sadece tarih konusunu belirleme yetkisi yönetim kuruluna verildi
birşey değil burda bireysel yatırımcı bilgiye geç ulaştığı için doğru bilgiyi 2 dakika içinde aktardım.
herkes kararını kendi verir.herhangi bir yorum getirmedim.
sağlıkla kalın
satış ile ilgili bir tartışma yaşadık. doğan holdingin temsilcisi olan bayan avukat sorularıma cevap vermedi. ben de sinirlendim ve dedim ki madem öyle 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu m.407 uyarınca genel kurul da en az bir yönetim kurulu üyesinin bulunması şart. sorularımı ona sormak istiyorum. hani nerede dedim yönetim kurulu üyesi. yok çıkmış dışarı. olmaz dedi. bu genel kurul kararının iptali sonucunu doğurur. madem insan gibi cevap verilmiyor bu şeklide mi davranalım.
şunu da söyleyeyim.. payların zaten büyük çoğunluluğu hakim paysahibi doholde.. kalan kısmın da büyük bölümü anladığım kadarıyla belli fonlarda ve park halinde.. yani dolaşımda oldukça az pay var.. topik ahalisinin de genel kurula ilgisizliğini görünce, küçük yatırımcıdaki pay okyanustaki damla kadar..
çağrı hisse satışıysa kesin ama varlık satışıysa önemlilik krerine girerse çağrı olur
yt.tv.değildir.
ama kanaatim doganın açıklamasında hisse satışı dendiği için ben çağrı olacağını bununda satış fiyatına bağlı olarak görebiliriz.
geriye doğru ortalama tatmin etmez diye düşümüyorum
Spk önemli nitelikteki yapılan işlemlerde ayrılma hakkı tanıyor. Bizi ilgilendiren hususlardan ikisi mal varlığının tümünü veya önemli bir bölümünü devretmesi ve faaliyet konusunu tümüyle veya önemli ölçüde değiştirmesi hususları.
Ayrılma hakkı fiyatı da açıklamadan önceki 30 günde oluşan düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması olarak alınır.
Bir de zorunlu pay alım teklifi var. Burada da hakim ortağın değişmesi grekmekte ki DGZTE nin hakim ortağı Dohol ve dohol el değiştirirse zorunlu pay alım teklifi doğar. Bu durumda 2 fiyat ortaya çıkıyor açıklamadan önceki altı aylık dönem içinde oluşan günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalama borsa fiyatlarının aritmetik ortalaması ve hakim ortağın beher pay için ödediği tutar. bu tutarlardan az olamaz teklif. Tabi yeni hakim ortak bu fiyatların üzerinde de bir teklif sunabilir ama altında olmaz.
Dohol hareketlendi düşüşü fırsata çeviriyorlar..