Sayfa 289/548 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. arkadaslar temettü ertelenmesi sadece tarih konusunu belirleme yetkisi yönetim kuruluna verildi

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    genel kurul 2 dakika önce sona erdi temettüyü tarihini değiştirdiler yönetime bıraktılar.
    Teşekkürler. Temettü bonus olacaktı dediğim gibi olmasada sağlık olsun hedef fiyatta bir değişiklik yok.

3.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    arkadaslar temettü ertelenmesi sadece tarih konusunu belirleme yetkisi yönetim kuruluna verildi
    Genel kurulda sorulan sorularla ilgili bilgi verirmisiniz
    Gerci tutanaklar duser kapa okuruz ama
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

birşey değil burda bireysel yatırımcı bilgiye geç ulaştığı için doğru bilgiyi 2 dakika içinde aktardım.
    herkes kararını kendi verir.herhangi bir yorum getirmedim.
    sağlıkla kalın

5. satış ile ilgili bir tartışma yaşadık. doğan holdingin temsilcisi olan bayan avukat sorularıma cevap vermedi. ben de sinirlendim ve dedim ki madem öyle 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu m.407 uyarınca genel kurul da en az bir yönetim kurulu üyesinin bulunması şart. sorularımı ona sormak istiyorum. hani nerede dedim yönetim kurulu üyesi. yok çıkmış dışarı. olmaz dedi. bu genel kurul kararının iptali sonucunu doğurur. madem insan gibi cevap verilmiyor bu şeklide mi davranalım.

Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    satış ile ilgili bir tartışma yaşadık. doğan holdingin temsilcisi olan bayan avukat sorularıma cevap vermedi. ben de sinirlendim ve dedim ki madem öyle 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu m.407 uyarınca genel kurul da en az bir yönetim kurulu üyesinin bulunması şart. sorularımı ona sormak istiyorum. hani nerede dedim yönetim kurulu üyesi. yok çıkmış dışarı. olmaz dedi. bu genel kurul kararının iptali sonucunu doğurur. madem insan gibi cevap verilmiyor bu şeklide mi davranalım.
    tutanaklara işletseydiniz iptal davası açabilirdiniz kanaatimce

7.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sizin gibi yatırımcılara bilgi verende kabahat yazıklar olsun
    laf diye yazıyorsun herhalde
    bugun yayınlanınca görürsun
    katılıyorum size. kimse yoktu genel kurulda.

genel kurula katılmayan yatırımcı demekki çok önemsemiyor bu meseleyi.

online olarak katılan sizdiniz sanırım ali bey. 1010 lot galiba yanlış hatırlamıyorsam.

Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    katılıyorum size. kimse yoktu genel kurulda.

genel kurula katılmayan yatırımcı demekki çok önemsemiyor bu meseleyi.

online olarak katılan sizdiniz sanırım ali bey. 1010 lot galiba yanlış hatırlamıyorsam.
    evet bendim

Sayfa 289/548 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •