Kafa güzelken mi yazıyorsun honky
Printable View
Tahmin ettiğimiz gibi bankof aldığı malların bir kısmını citiye virmanlamış,bir kısmınıda diğer firmalarla karşılıklı oynamakta bazen alıcı bazende satıcı durumundadır.
Bunlar tahta oyunları ,bunlardan ziyade malum bilanço nasıl gelecek ciro ve net kar ne olacak . Merak ve heyecanla bunu bekliyeceğiz.
Gelecek ciro ve kar, bu yıl içinde bizlere bir gösterge olacaktır.
200-250 mn arası bir ciro ve 50-60 mn civarı bir net kar gelirse bu gayet iyi olacaktır.
Faaliyet dışı gelirlerde artış olursa ,buda net karı artırabilir .Oda bizler için ekstra bir sürpriz getirebilir.
Umudumuz bunlardır, hissedeki hareketlenmeyi de yine
bizim gibi iyi bir bilanço bekleyenlerin yaptığını düşünüyorum.
----------------------------------------------------------------------------------
Yazılarım , bu forumdaki hisseleri diğer yatırımcılarla karşılıklı görüşlerle inceleyerek fikir alış verişinde bulunmak amacıyladır.
Bu sebeple, buradaki yazılar ve rakamlar , al sat önerisi olmayıp bu amaçla alınıp kullanılmamalıdır.
Son çıkışın bir düzeltmesini yapıyor gibi.Fakat aynı zamanda taban fiyat olan 27.5 desteğine bu gün itibarıyla getiremediler.
Vbt ile ilgili bilançoyu ve yeni iş haberlerini beklemeye devam edeceğiz gibi görünüyor.
Ereğli Kardemir endeksi uçurdu.
Spek hisse gibi endekse ters hareket etti
Gerçi tüm bilişim teknolojileri düşüş yaparak duzelttiler.
Testere biçiminde yukarı gitmisti.dilerim testere biçiminde aşağı gelmez.
Bu sene büyük temettü dağıtmasi gerekir patronun
Bu kadar kar eden firmanın çok büyük temettü ödemesi gerekir.
Hisse başına 3 TL dağıtmasi gerekir şahsi kanaatimce
Ytd
basarlar diye düşünüyorum patron a güvenmşyorum