Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
Patron bu gibi işlerin içinde olmayacağını bir deklarasyonla bildirdi.Bende burda bunu madde madde paylaştım. Bu ,ortaya çıkıncaya kadar inanmak meselesidir.Ben şahsen patrona ve şirketine inanıyorum.

İnanmayanlara da bir şey demiyorum.
Dikkatli olunmalıdır ifadenize katılıyorum ,borsada riskleri bertaraf edecek şekilde yatırım yapılmalıdır.

Yalnız patronun hisselerini geri alma meselesine gelince , hisseler 19-20 tl ye düşünce benim hisselerimin değeri bu olamaz demiş ve bir kısım hisseyi geri almıştır.(amacı: ''Şirket faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmadığı değerlendirilmiş olup sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak'' şeklinde açıklanmıştır). 20 ye set çekmiştir.Şimdi alanlar yada toplayanlar 21-30 arasında almak zorunda kalmışlardır.

Geri alım olmasaydı şimdi 25-30 arası alan b.y lar belkide 15-20 arası maliyetleneceklerdi.

Patron geri alım amacını ifade etmiştir.Ve ben ancak bunu yapabilirim demiştir.
Ben şahsım adına patrona teşekkür ediyorum, geri alım prog. uyguladığı için.

Bir önceki yazımda bahsettiğim gibi bu günkü işlemlerde görebildiğim kadarıyla bankof ,aldığı hisseleri tahtanın beylerine teslim etmektedir.
Ne nedir görmek için biraz daha beklemek gerekecek. Bilançolar ve diğer hususlarla ilgili. Acelemiz yok. Şirketle ilgili gelişmelere paralel olarak bizlerinde hareketleri uygun şekilde devam edecektir.

----------------------------------------------------------------------------------
Yazılarım , bu forumdaki hisseleri diğer yatırımcılarla karşılıklı görüşlerle inceleyerek fikir alış verişinde bulunmak amacıyladır.
Bu sebeple, buradaki yazılar al sat önerisi olmayıp, bu amaçla alınıp kullanılmamalıdır.
Şirket iyi bilanço açıklayacak.eyvellah.zaten bunun için alım satım yapıldı
Sıkıntı şu ki patron zırt pırt mesaj atıyor.
Benim değerim bu değil deyip hisse alıyor
Ve spekülasyon yapıldı iki üç haftadır.
Şirket iş almadan birileri haber alıyor tavandan satıyor.simdi de yaptığı hareketlerle spek hareket ediyor ki SPK nin da dikkatini çekiyor.ozel durum istendi.
Spk nin yerinde olsam yüklü para cezası veririm.
İşlemleri incelemeye alıp tahtayı iki üç hafta kapatırım ki aynı hatalari tekrar etmesinler
Ytd