Originally Posted by
SpotcuKenan
Bak güzel kardeşim(bu kısım hitap nedeniyle lafın gelişi):
1. Burda hiç tanımadığı insanların mesajına bakarak pozisyon alıyorsa o adam zaten bu işi bıraksın.
2.Algı lafını çıkaran sensin. Herkes burda short ya da long olduğunu yazabilir. Yatırım danışmanı değil kimse burda. Sana göre: Sen longsun fikrini söyleyebilirsin ve sana uyup long pozisyon açılabilir. Bu çok normal senin için. Ama short pozisyondan bahsedildimi hemen algı, hemen saldırı. Gününe göre bir iki tane yancıda varsa değme paşamın keyfine.
3. Ceza alıp kayboluyosun sonra geri dönüyosun, kimse teşekkür etmiyo bana, takdir etmiyo beni diye monologlarında trip atıyosun. Aklına esince 'yazmam bi daha mahrum kalırsınız benim gibi asrın teknikçisinden' tadında monologları döşüyosun. Millet tepki gösterince 'ben niye gidiyorum siz gidin' tadında mesajlardan devam ediyosun ki sana kimse yazma yada git bu forumdan bir mesaj atmıyor.( Kimseninde öyle bir hakkı da yok)
4. Kimse senin gibi grafik fetişizmi yapmak zorunda değil, shortsam shortum derim geçerim. Sana pozisyonumla ilgili veri sağlamak zorunda değilim. Çünkü sana ya da bir başkasına gelip ' dostum ben shortum hadi sende short aç' diye bir telkinde bulunmuyorum.
Hülasa Senin bir sıkıntın var belli ama sıkıntına biz çözüm bulamayız. Profesyonel destek almanı öneririm.