Verdiğim tepkilerin sert olduğunun maalesef farkındayım..ama abi her türlü algı guduluyor burada..
Adam ne olduğumuzu bilemeden memurluğumuza mesleği mize verdiğimiz emeği bilmeden gözümüzün önünde yaşanılan hikâyeleri görmeden kimse boş atmasın tabi ki tepki veririm..
Dediğim gibi gene yanlış anlaşılmasın..bir şeyin içinde olmadan içinde gibi yazıp bunu ikna eden adam bana bulaşmasın algı yaratmasın..
Hele ki bir şey değilse hiç yaratmasın..
Ego mu değil..bizimkisi cahille savaş..
Olay bu..
Askerliği mi de subay olarak yapmış..okulda eğitim vermiş bir adamım..mevcut lisansiyer kariyerini bitirmiş birbyere gelmis adamım..
Diyorum ya kimse kimseyi bilmeden boş atmasın algı yaratmasın..
Derdim ne çalı arkası..
Ben yazarım baba belki sert tepki veririm ama hz musa arkasından giderim..
Ülknin durumu orta da..herkes biliyor ve ne türlü sivilde insanlarla da uğraştığımı burda da görüyor ve üzülüyorum..
Ve geme diyorum hastalık hastalıktır..ister labta uretilsin isterse yarasadan gelsin ama insanlara lab ta üretildi deyip başka şeylere asla teşvik edilmemeli..
İnanın hiç birşey Allah'ın yarattığı gibi olmuyor Allah'ın yarattığını bile düzgün onaramiyorsun insan oğlu kusursuz hastalık mı üretece k hiç sanmıyorum...
Sayın ayhan bey siz gene de dikkat edin..bu hastalığı yakinen geçirdiniz ve izolasyonun önemini anladınız..
Mesafe cidden önemli..
Siz buradaki tartışma ve saçma fikir dalaşına bakmayın biz konuşuruz..
Ama siz karar verirsiniz kendinize dikkat edinSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri