Originally Posted by
erah24erzincan
sn mercury59 çabanızı anlıyor ve takdir ediyorum fakat bu şelilde de hisseye yardımcı olamazsınız ki bu çabanızı 20 kuruşlarda gösterseydiniz o zaman daha da takdire şayan bir hareket olurdu fakat şimdi dibinden bu yana zirvesini 1.40 yapmış tam 7 misli .. bu saatten sonra hisseyi övmek veya hissenize sahip çıkın demek insanları etkileyecegini düşünüyorum şahsen vebal almamak için inanın yazmıyorum bile yoksa işin teknik kısmı belli zaten destekler dirençler ezberlendi artık fakat ihlas grubu tüm ezberleri tersten bozma özelliğine sahip oldugunu unutmamak lazım .... insanların canı yanmış hemde gerçek anlamda canı yanmış bu stresi kaldıramayıp canından olan arkadaşımız vardı burada ne çabuk unuttuk siz sakin olun hakaret etmeyin filan diyorsunuz bırakın insanlar istedigi şekilde duygularını döksün ..duygularını dökmek demek illa hakaret anlamında değil ... forumda biraz fazla vakit geçirmiyormusunuz bir kamu hukukçusu olarak kendi ifadenizle öyle yazmışsınız ona istinaden yazdım ..... hadi biz boş gezenin boş kalfasıyız :) istedigimiz zaman yazıyoruz çiziyoruz işimiz gücümüz yok ....