KTM fonu inceledim, istikrarlı bir grafiği var. Yatırım yapan var mı?
Printable View
KTM fonu inceledim, istikrarlı bir grafiği var. Yatırım yapan var mı?
Piyasaya göre oldukça iyi faiz oranı olan hatta bizimde görüp keşke alsak dediğimiz ama sadece nitelikli yatırımcılara satılan öst'ler kapanın elinde kalıyor.
Bunların baş müşterisi de fonlar.
Ama benim gördüğüm halde asla almayı düşümeyeceğim şirketlere ait tahvilleri alan fonların kırk kere düşünmeleri lazım
biz de almayız o zaman , bu kadar basit .... artık devir değişti e tabi küçük yatırımcı da değişti.... elon musk mavi kuşta iletişime geçiyor insanlarla... warren buffett ve çarliğ senelik toplantılarında nasıl dikkatle yatırımcıların sorularını dinleyip , yanıt veriyor ...
keltoş mobius , ask me canlarım diye blogunda soru sorun yanıtlayayım diyor... eee bu fon niye dönmüyor yatırımcıya ? napıyo o müdür mavi kuşta anca tek aşkımsın fenerbahçe falan .... o twiti atmaya vakit buluyosan 1 tl si olan yatırımcıya da 1 milyar 3 yüz milyon 850 bin doları olan yatırımcıyla konuştuğun gibi iletişebilmelisin yahu ...
bence o fonu yönetmeyi de bıraksa mı ? ... hacmi yönetebilmek önemli... look at the 3 aylık 6 aylık tabela sonuç ortada....
azimli için ise şunu diyorum ; yani bi alo de mailde bi hello de ... bi dönüş yap yani ... illa mavi kuştan etkileşme... fonun müdürü de pek nazik biri değil gibi geldi bana , yazılarından edindiğim intiba... ben humble insan severim fon yönetiminde... stay humble olacan ...
iyi de nereye düştü de nereden toparladı di mi ? toplaşmışlar yatırımcılarla , videosunu da yayınlamışlar , orada anlatılan ile söylenenler yazılanlar ile , sonrasında yapılanlar birbiriyle örtüşüyor mu ? yooo örtüşmedi... olmadı pilav çevir lapaya gibi bir iş değil fon işi...
bazı fikirlerine katılmasam da , eski dostum şimdinin rahmetlisi bertrand russell ın aşağıdaki videoda gerçekle ilgili dediklerini onaylıyorum... objektif bakabilmek içün gerçeği algılayış ve soru soruşumuz falan filan.... önemli
https://youtu.be/oWXiOkUL88M