Sayfa 581/1001 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    Para yatmıyor. Elinizde patlıyor. Bekleyeceksiniz o fonda ödesin şirket diye. Fonun değeri yükselir şirket öderse.bana bekler dediler. Beklerken dünya goz patladi bu sefer. 20 yıllık finans hayatımın en saglam kaziklarindan biriydi ünlü portföy. Dese 1 e 100 veriyor ünlü elimi sürmem. Tefas da direk eliyorum. Diğeri de azimut portföy. O da aynes firmasıyla aynı kazığı atmıştı. Google da aynes tahvil yazın bulacaksınız.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    fonu satsan bile elinde olmasa bile , şirket mortingen ştrase olmamışsa durumu düzeltmişse mkk daki yatırım hesaplarından bi tanesine o ödeme geliyor diye biliyorum son kanuna göre ... tabii mortingen ştrase ise , buzlu suyu çömelerek içmekte fayda var...

2.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Hocam OKT fonda %50 özel sektör tahvili var, SUA'da %15 var. Bu durumda sabit getirili OKT fon daha riskli olur. SUA fon; migros, ereğli dmç, enerjisa, tüpraş vs. şirketlerden öst almış. patlarsa enerjisa patlar belki. Birçok şirket var daha.
    okt nin öst leri ösbleri hangi şirketler ? özel sektör tahvili ve özel sektör bonosu tabirlerini kullanmak daha doğru olur fonun içerğinde varsa.... malum bono daha kısa vadeli ... sua ve okt ikisinde de hem öst var hem finansman bonosu ....

belki bir şarkının her sesinde
    belki bir sahil meyhanesinde.... falan filan

3. Azimut GMA da da özel sektör tahvilleri var. Detayını incelemedim, ama sanırım dikkatli olmak lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Azimut GMA da da özel sektör tahvilleri var. Detayını incelemedim, ama sanırım dikkatli olmak lazım.
    Azimutun en büyük sıkıntısı ne telefonlara cevap veriyorlar, ne maillere dönüyorlar asla. Genel müdürünün twitter hesabında onlarca adam neden cevap dönmüyorsunuz , maillere , telefonlara demiş. Ben de bir fonu hakkında soru sordum maille cevap yok, iletişim telefonlarına da hiç bakan yok.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Azimut GMA da da özel sektör tahvilleri var. Detayını incelemedim, ama sanırım dikkatli olmak lazım.
    EIB'de de var öst
    Hisse fonlar dışında öst olmayan fon nadir.

Hatta katılım fonlarının özel sektör kira sertifikalarıda bir anlamda öst.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    EIB'de de var öst
    Hisse fonlar dışında öst olmayan fon nadir.

Hatta katılım fonlarının özel sektör kira sertifikalarıda bir anlamda öst.
    Aynen, Ziraat kvba fonunda bile % 17,5 öst var.

7. Riski düşük özel sektör tahvilleri olanlar vardır mutlaka, ama bunu da fonlar düşünmeli bence.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Yatırım fonlarına ilgi artıyor

Faizler düşüş trendinde. Döviz ve fiziki olmayan altın işlemlerinde yüzde 1’e çıkarılan vergiyle birlikte tasarruf sahiplerinin işlem maliyeti arttı. Fonlara yönelim güçleniyor.

Yatırım fonlarının toplam büyüklüğü 102 milyar TL ve yatırımcı sayısı 3 milyon 706 bine ulaştı. Türkiye’deki yatırım ve emeklilik fon sayısı ise 552. Bu rakam Almanya’da 6.392’ye, ABD ve Fransa’da 10.000’lere çıkıyor. Lüksemburg’da ise 14.808 fon bulunuyor.
    https://bankadunyasi.com/yatirim-fon...-ilgi-artiyor/

Sayfa 581/1001 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •