Abartmayalım 20-25 degil :) 1 hafta önce Orta boy 13,25 di sanırım . 13-15 TL ortalama ile orta boy alınabiliyor
Printable View
Bir makiato ya 14 TL vermiştim şimdi olsun 18_20 TL az mı üstad biraz abartılı olmuş ta olabilir türk kahvesi neyimize yetmiyor bizde çoğunlukla ovrenciler gidiyor bir maaşa bagkanin ev besleyin de hesabı iyi yaparsınız demek geliyor
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bebeğim ilk doğduğumda aldığım hipp mama 40 TL ydi şimdi 64 TL zamcigi varın düşünün Rabbim olmayanlara yardım etsin
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl bir kahve ki o 25 liraya satılan!
İnsanların sıraya girmesinin iki nedeni var,
1. si lezzetinin iyi olması
2. si de orada kahve içmenin ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorlar, neden düşünüyorlar ondan emin değilim.
Geçen gün gittiğim ve bir daha gitmeyeceğim berbat bir Türk işletmesinde bir Türk Kahvesine 9,5 lira isteniyordu, akıl alır gibi değil.
İyi bir termos iyi para demek hepimiz biliyoruz.
Ofiste ben ne zaman kupada filtre kahve içsem hep mundar olurdu.
O nedenle meşhur internet mağazalarından birisinden 0,35 cl lik bir termos sipariş verdim bir iki yıl önce, artık demliyorum kahvemi, aradan 3 saat de geçse gönül rahatlığı ile içebiliyorum.
Gün boyu sıcak kahve içmek gibisi yok.
Kira olabilir..
Personel de de üni öğrencilerini çalıştırıyor starbuckların çoğu
asgari ücretten bi kuruş fazla vermez..mesai de yaptırır..
Birisi itiraz etse yerine 100 adam nasılsa hazır..
Karısı kızı da bol olduğu için asgari ücretten bile düşüğe çalışacak adam bulursun
sorun değil..
Dün yazdık burada karlar 1 e 3 1 e 5 diye yok efendim arkadaş yüzde 20 karla çalışıyormuş..
Gerek yok bunlara 1.5 katlı ev 80 bin₺, 2 inek 19bin ₺ 20 bine bir dam,tamam işte böyle üçün beşin hesabını yapmazsınız,köyde hayat var...[emoji243][emoji243][emoji243][emoji385]
serviste iken benim çırak bile starbacktan kahve içiyor,len bu ne,usta 7 tl fakir işiymiş,beynim birden fakirleşti:he: