Sayfa 585/1000 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    Bende onu anlamıyorum millet sıraya giriyor bir kahve 20-25 TL orta boylariydi maliyeti kaç lira ki zam yapmış enflasyonu artiracak[emoji1] [emoji1] [emoji1]

.
    Abartmayalım 20-25 degil 1 hafta önce Orta boy 13,25 di sanırım . 13-15 TL ortalama ile orta boy alınabiliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Abartmayalım 20-25 degil 1 hafta önce Orta boy 13,25 di sanırım . 13-15 TL ortalama ile orta boy alınabiliyor
    Bir makiato ya 14 TL vermiştim şimdi olsun 18_20 TL az mı üstad biraz abartılı olmuş ta olabilir türk kahvesi neyimize yetmiyor bizde çoğunlukla ovrenciler gidiyor bir maaşa bagkanin ev besleyin de hesabı iyi yaparsınız demek geliyor

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

3. Bebeğim ilk doğduğumda aldığım hipp mama 40 TL ydi şimdi 64 TL zamcigi varın düşünün Rabbim olmayanlara yardım etsin

Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    Bende onu anlamıyorum millet sıraya giriyor bir kahve 20-25 TL orta boylariydi maliyeti kaç lira ki zam yapmış enflasyonu artiracak[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Nasıl bir kahve ki o 25 liraya satılan!
    İnsanların sıraya girmesinin iki nedeni var,

1. si lezzetinin iyi olması
    2. si de orada kahve içmenin ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorlar, neden düşünüyorlar ondan emin değilim.
    Geçen gün gittiğim ve bir daha gitmeyeceğim berbat bir Türk işletmesinde bir Türk Kahvesine 9,5 lira isteniyordu, akıl alır gibi değil.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    dün 7. caddede gördüm genç biri 35 plakalı araçla geldi ikinci şeridi kapatacak şekilde park etti indi tükkana girdi. 2. şeri,de öyle park etmiştiki gelen kamyonette geçemedi arkasında da 15-20 araçlık kuyruk oldu hiç aldırmadsı 5 dakika sonra elşinde kağıt kapaklı bardakla kahvesiyle çıktı epey bir küfür yemesine rağmen zafer kazanmış gomutan edasıyla arabasına bindi kahvesini içe içe gitti.
    bence insanların bu kahveye bağımlı olmasına neden olan bir şey koyuyorlar kahveye 3-5 defa içen bağımlısı oluyor.
    adamlar 60 ila 150 tl arasında değişen kahve termosları satıyorlar kapış kapış alıyor millet sırf kahveyi o termosa koyup arabada rahat rahat içmek için
    İyi bir termos iyi para demek hepimiz biliyoruz.
    Ofiste ben ne zaman kupada filtre kahve içsem hep mundar olurdu.
    O nedenle meşhur internet mağazalarından birisinden 0,35 cl lik bir termos sipariş verdim bir iki yıl önce, artık demliyorum kahvemi, aradan 3 saat de geçse gönül rahatlığı ile içebiliyorum.
    Gün boyu sıcak kahve içmek gibisi yok.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    1 1.5 tl..Üşenmedim hesapladım..
    Evde filitre kahve yapıyorum..
    En son tchibo gold filitre kahve mgros da indirime girmiş idi 250 gr 12 tl idi.
    250 gr ile 16 17 kere kahve içiyorum..
    kahve aletinin watt ı yüksek 2000 3000 olmalı..
    su koydun..

taş çatlasa 1.5 tl işte..
    arkadaş araştırdı bi dükkan açacak her hangi bir kahvede kar 1 e 8 kahve işlerinin emn önemli gideri kira ve personel diyor eğer personel işinide self servis şeklinde yapıp içeride 3-4 adam dışarıda da temizlik için 2 adamla götürebilirsen müthiş karı var diyor
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    arkadaş araştırdı bi dükkan açacak her hangi bir kahvede kar 1 e 8 kahve işlerinin emn önemli gideri kira ve personel diyor eğer personel işinide self servis şeklinde yapıp içeride 3-4 adam dışarıda da temizlik için 2 adamla götürebilirsen müthiş karı var diyor
    Kira olabilir..
    Personel de de üni öğrencilerini çalıştırıyor starbuckların çoğu
    asgari ücretten bi kuruş fazla vermez..mesai de yaptırır..
    Birisi itiraz etse yerine 100 adam nasılsa hazır..
    Karısı kızı da bol olduğu için asgari ücretten bile düşüğe çalışacak adam bulursun
    sorun değil..
    Dün yazdık burada karlar 1 e 3 1 e 5 diye yok efendim arkadaş yüzde 20 karla çalışıyormuş..

7. Gerek yok bunlara 1.5 katlı ev 80 bin₺, 2 inek 19bin ₺ 20 bine bir dam,tamam işte böyle üçün beşin hesabını yapmazsınız,köyde hayat var...[emoji243][emoji243][emoji243][emoji385]

8. serviste iken benim çırak bile starbacktan kahve içiyor,len bu ne,usta 7 tl fakir işiymiş,beynim birden fakirleşti
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 585/1000 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •