Önümüzdeki hafta 20/50 kırılmış olacak.
Kandırıkcılar iş başında olmaz ise
Yukarı yapmalıyız artık.YTD.
Printable View
Önümüzdeki hafta 20/50 kırılmış olacak.
Kandırıkcılar iş başında olmaz ise
Yukarı yapmalıyız artık.YTD.
Sn KAranuras Takas görünümümüz pek parlak durmuyor umarım savunma konusunda bir hareket olur ama olsa dahi 6 aylık bilanço için bazı konuya vakıf arkadaşlar pek olumlu yazmadılar. Zaten bu durum takaslara yansımış. Benim hareket felsefem daha sağlamcı 12 Kasım a kadar artan miktarda paçal yapmak . Hep sahip olduğumuz hisse demek yerine Patronun hisselerinin değeri demek daha doğru. Çünkü azdan az çok tan çok gider. PAtronun sahip olduğu EGEEN in dolar bazındaki değeri ÇÖP değerine düşmüş Yuh Yuh !..
Artık olan olmuş açılmaz bu şemsiye !.. : İlhan Güryalçın - Şemsiye
https://i.hizliresim.com/dk2yohj.jpg
Sayın Baygeroge
Altiaylik biloncoyu en iyi patronun oğlu Mustafa biliyor iyi gelecek olsa 7000 TL'den sadarmiydi ayrıca ihracatçı kasasında döviz olan şirketler hep aynı durumda otomotivde. durumlar iyi değil
Gelelim savunma olayına benim bildiğim Kemalpaşa yeni. Fabrikaya tasinmamis ufak tefek hariç yeni fabrkaya herşey sıfır alınmış Pınarbaşı yeni sirketle başlayacak kadro kuruluyor bu personel sıradan eleman değil temini zor yavaştan faliyet başlamış sizi tebrik ederim alıp aatiyorsunuz ben alıp satmada zarar ediyorum 16 dan satıp yarısıyla oğluma ev aldım.Simdi kendi kendimi tebrik ediyorum nasıl yapabildim artık yapabilecek birşey yok hapiste kaldık.Siz yazıyorsunuz bende yazayım 3 aylık biloncoyu göre iyi kağıtlar coca cola, Anadolu Efes, Ford Ülker küçük kağıtlarda hatsan rüzgarlı kağıtlarda mitek, yeotek bunları takip ediyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir aldı olmayan duyum ve tahminlerdir
Ben o satış haberini satış olarak yorumlamadım . Nama yazılı hisselerin hamiline olarak kaydettirilmesi olarak yorumladım. Satış yapılması için kağıdın yukarı trend de olması gerekir diye düşünüyorum. Bu da benim bilanço ve pozitif gelişmeler ile ilgili beklentilerimi arttırıyor. Satış haberi diyorum dikkat ederseniz. Daha önce paylaştığım gibi olay artık şemsiyenin ne zaman açılacağına dönüştü !..
Seçimleriniz benimle benzer genel olarak Hisse Başı Karlılık ve ihracat oranı yüksek olan şirketler.
SAygılar,
Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş. (EGEEN), 21 Ağustos 2000 tarihinde gerçekleştirdiği %800 oranında bedelsiz sermaye artırımı ile sermayesini 350 milyar TLden 3.150 milyar TLye çıkarmıştır. Bu karar, Yönetim Kurulunun 21 Nisan 2000deki toplantısında alınmış ve nominal sermaye artışı iki kaynaktan karşılanmıştır ([fevkalade yedekler ve yeniden değerleme değer artış fonu])
Sermaye Artırımı Detayları
Artış oranı: %800
Eski sermaye: 350 milyar TL
Yeni sermaye: 3.150 milyar TL
Sermaye artışı iç kaynaklardan gerçekleştirilmiştir (bedelsiz) .
Aradan Ne Kadar Zaman Geçti?
Bugüne kadar (2025 yılı itibarıyla) yaklaşık 24 yıl geçmiştir ve Ege Endüstri hiç bedelli sermaye artırımı yapmamıştır. Ayrıca şirket, bedelsiz sermaye artırımına da sadece bu tek kez (2000 yılında) başvurmuştur
Tarih
Türü
Oran Sermaye (TL)21 Ağustos 2000Bedelsiz%800350 milyar 3.150 milyar
İlave Bilgi
Ege Endüstri 1995 yılında %40 oranında bedelli sermaye artırımı yapmıştır. O tarihten beri ise sadece temettü politikası yoluyla hissedarlarına değer sunmuştur
Egeen olan tüm hevesi kacirdi güya iki fabrika birleştirdi!Eskiden daha mutlu ve umutluydu Egeen dostlari.Bir zamanlar 400 500 Lotu olan arkadaşlar cikti şimdi bir elin parmagi ya var ya yok hisseleri acaba bir ihtimal bolunur mu Egeen satilir mi diye arada bir sayfaya geliyor bakiyor.Nick de kullanmayip misafir modunda!Miskilim hisseyi de hisseye güvenen egeencileri de cok üzdüler.3.150.000 de diretmek ve sermaye artirimina ihtiyacimiz mi var diye alayci konusan şirket 50.000.000 dolar yatırım yaptı egeteche sermaye artirimi yapti ama gelin görün ki şirket süründürmeye devam ediyor!Aselsan sinus egrisi her şeyi anlatiyor