Yayaya yol veriyorum, isterseniz kızın, bolu sakarya düzce adapazarı, insanlar yol veriyor, insanlar insan ğibi davranıyor,ben yolu hakkına veriyorum, adam korna üstüne korna,
İnip cama kadar geliyor,genelde uğraşmam ama ısrar ediliyor, bazen sağlam çıkıyor tatlıyı yiyoz:he:
Türkiye yi çok gezdim, bu illerin dışında, saygılı bir halk ğöremedim trafikte..
20-08-2025, 16:11
işçi74
Alıntı:
Originally Posted by işçi74
Limana gel, cumaya temel atılacak, Dilucu Kars tren yolu, koridorla ilğili, eşşek değil ya, biraz prim yapar..
Artık hazır olmak fayda etmiyor, tedbirli olucan,
Ben mesela emlak ğibi iki tek atarım, sonra illede adalet isteyene adalet, bende sorunlamrımı böle çözüyorum, fazla da misafir olmuyorsun:he:
Hoş bir şey değil korkunç aslında ama yapacak bir şey yok maalesef
20-08-2025, 16:15
bb79
Alıntı:
Yayaya yol veriyorum, isterseniz kızın, bolu sakarya düzce adapazarı, insanlar yol veriyor, insanlar insan ğibi davranıyor,ben yolu hakkına veriyorum, adam korna üstüne korna,
İnip cama kadar geliyor,genelde uğraşmam ama ısrar ediliyor, bazen sağlam çıkıyor tatlıyı yiyoz:he:
Ülkede ahlak kalmamış iyide kanunda yokmu
Sıkacaksın kafasına tamam ne gerek var hakime avukata polise direk mezarlarlıklar müdürlüğü
20-08-2025, 16:17
pit
Alıntı:
valla yıllarca kick boks özel ders aldım spor olsun diye, üzerine aikido 1.dan var ama kimseyle kavga etmeye kalkışmıyorum. ancak canıma kastedecek seviyeye gelen bir konu olursa kendimi savunurum.
20-08-2025, 16:17
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by sindoma53
uyardık burada takası koyduk ilk gün son damla dona düşer dedik dinlemediler :)
Tamam abi uyardın uyarmasına da, bu şekil her gün yüzde 3 düşeceğini tahmin edemedik, bu hızla düşüş devam ederse 1 ay sonraya evin sertifikası tamamlanır :)
20-08-2025, 16:29
pit
465 den flat oldum. cüzi bir zarar yazdık. yapacak bişeyyok :)
20-08-2025, 16:39
Ayasofya 2005
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Tamam abi uyardın uyarmasına da, bu şekil her gün yüzde 3 düşeceğini tahmin edemedik, bu hızla düşüş devam ederse 1 ay sonraya evin sertifikası tamamlanır :)