Balik sen benim ayarlarimla oynuyorsun :) severim kelime oyunlarini bir sey kaciriyorum farkindayim bulacagim ama :)
Printable View
Kelime oyunlarını bırakın arkadaşlar.Bildiğinizi açık açık yazın.Gizemli yazılar yazanlar var.Puslu havayı dağıtın..
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=deepdark7913;3086525]Borsa da kural su sekilde cakma patron yalakalari bir hisse yaziyorsa o hisse yi almaycaksin milleti ne yaktilar yine vkfgyo da takip listesine al pazarla takipcilere hikaye anlat patronda seni odullendirsin sonrada tahtaya kedi geldi de 30 yillik borsaci olucaksin o tahtada kim var bilmeyeceksjn ne diyeyim allah biliyor ben susayim avukatlari ve yancilari var isim vermiyeyim yazik.....[/QUO
bu tahtayla ilgiliyse yazdıkların ....
insanları zan altında bırakıyorsun.
burada 15 yıldır bekliyen yatırımcılar var.
çoğuda işlem yapmaz.
Marsli10 senin dedigin kisi Isbtr yazdi ozaman bunuda pazarladi
Bedava hizmet olmaz arkadaslar , herkez kazanc pesinde sonucta simdi ben bi uyelik acarim 20 bn takipci yakalasam tabi bunun 100 tanesi yanci sahte hesap kral oldugumu soylicekler ben dogrulari yazicam bu arada takipcim artsin diye daha sonra ne olur patron gelir beni bulur pazari da olusturduk mu tamam
deepdark7913 inan bana param olsa elindeki bütün lotları alır seni bu sayfanın dışına atardım. Dua et param yok :)
Etki ve tepki desem ki petrol madeni bulduk sakin satmayin bloke edin hisselerinizi isbank sksti kacicak yeri yok ,yaranirim o zaman soyle sayfa 47 lerden baslayip 180 de felan bitir fuat kardes oku bi bak 3 aydir yaziyorum ,soruyorum varsa bilrn soylesin su hissenin imtiyazi nedir ne olur diye baskanin agzindan cikan kelimerin hecesine kadar tarih araliklarini not edip bakiyorum mesala sen biliyormusun en son nerde is bankasini soyledi , sanmam tabiki sen 50 100 bncilere odaklamissin , ayrica yazarken seni bu sayfadam atardim elindeki hissleri alip deme kudreti varsa yarin satisa koyayim al yoksa da bu uslubunu bozma
Iste diyorum ya ya yancilar ya avukatlar cikiyor bi sekilde ama ben bos muhabbet disinda bilgilerini paylasan atkadaslara inanin hep tesekkur ediyorum
Sayın Deepdark kimmiş is btr yazan burdaki uyelerden
[QUOTE=MARSLI10;3088853]Sayın Deepdark kimmiş is btr yazan burdaki uyelerden[/QUO neyi yazan anlayamadim
Benim bu siteden beklentim;
Eğer imkanı olan varsa sabah akşam kim almış kim satmış paylaşması
Haftalık ve aylık değişimi gösteren takasların paylaşılması.
Ama bakıyorum ki bunlar paylaşılmıyor. Yardımcı olanların tüm işleri rast gitsin. Hayırlı Cumalar.
25 ocakhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3977a14ec9.jpg
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler
2978 benim satışım sabahtan beri oynuyor deniz deki yatırımcı...bakalım ne yapacak.ileri hamle yapmıyor.ısrarla buranın altında alıcı.
bu dalgalı denizin dibinde kim var acaba ?
https://i.hizliresim.com/gr9vj3.jpg
kim varmış görebildinmi denizin dibinde....:cool:
global ve finans yatırım üçte bir mallarını birinci dalgada sattılar.su an bekliyorlar.
hisse fiyatı yükselmeden 1200 tl maliyet üzerinden.(bekleme enfilasyon vade kaybı hariç)
kalan malların maliyeti onlara adet başına 350 tl.
diğerleri ortalama 1000,,,,2000 maliyetli
1982 yilindaki sermaye artisi 29 mlyr tl o zamanda bu paraya 16,571,428 gram altin geliyormus bugunku karsiligi 687 mlyn usd bankacilik faliyet kari felan haric tabi kapanis degeri ile 16 mlyn usd bugunku fiyat milli bankamiz sonucda :)