Sayfa 291/682 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Eskiden böyle değildi.

Bir laf vardır. Beni bir sen anladın, sende yanlış anladın diye.

Bu işi çözebilecek ender kişilerden birisin . Araştırmacısın.

Sana kendimce bazı ip uçları vermeye çalıştım.

Kuranda siz dağları hep dağ, denizleri hep deniz mi sanırsınız diye bir şey var sanırım.

Eskiden iş A, İş B hep 15 dakika işlem görmedi ya.

Bazıları için para , bazıları için sayıyı hatırladınızmı?
    Balik sen benim ayarlarimla oynuyorsun severim kelime oyunlarini bir sey kaciriyorum farkindayim bulacagim ama

2.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Balik sen benim ayarlarimla oynuyorsun severim kelime oyunlarini bir sey kaciriyorum farkindayim bulacagim ama
    Su an surekli islem icin sartlar olusmus piyasa yapiciyi isbank mi secmeli yoksa cogunluk bendeyse hisselerin spk dan bu talepde bulunabilirmiyim

3. Kelime oyunlarını bırakın arkadaşlar.Bildiğinizi açık açık yazın.Gizemli yazılar yazanlar var.Puslu havayı dağıtın..

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. [QUOTE=deepdark7913;3086525]Borsa da kural su sekilde cakma patron yalakalari bir hisse yaziyorsa o hisse yi almaycaksin milleti ne yaktilar yine vkfgyo da takip listesine al pazarla takipcilere hikaye anlat patronda seni odullendirsin sonrada tahtaya kedi geldi de 30 yillik borsaci olucaksin o tahtada kim var bilmeyeceksjn ne diyeyim allah biliyor ben susayim avukatlari ve yancilari var isim vermiyeyim yazik.....[/QUO

bu tahtayla ilgiliyse yazdıkların ....
    insanları zan altında bırakıyorsun.
    burada 15 yıldır bekliyen yatırımcılar var.
    çoğuda işlem yapmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Kelime oyunlarını bırakın arkadaşlar.Bildiğinizi açık açık yazın.Gizemli yazılar yazanlar var.Puslu havayı dağıtın..

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ekinler baş vermeden kor buzagi topallamazmış😊

6. Marsli10 senin dedigin kisi Isbtr yazdi ozaman bunuda pazarladi

7. [QUOTE=MARSLI10;3087045]
     Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Borsa da kural su sekilde cakma patron yalakalari bir hisse yaziyorsa o hisse yi almaycaksin milleti ne yaktilar yine vkfgyo da takip listesine al pazarla takipcilere hikaye anlat patronda seni odullendirsin sonrada tahtaya kedi geldi de 30 yillik borsaci olucaksin o tahtada kim var bilmeyeceksjn ne diyeyim allah biliyor ben susayim avukatlari ve yancilari var isim vermiyeyim yazik.....[/QUO

bu tahtayla ilgiliyse yazdıkların ....
    insanları zan altında bırakıyorsun.
    burada 15 yıldır bekliyen yatırımcılar var.
    çoğuda işlem yapmaz.
    Aslinda butun hisseler icin gecerli ama bu tahta icin kastedmedim galibin guclu bir ekibi var adam herkesi baglamis onerilen hisselere bakiyorum yuzde 20 bist 30 yuzde 70 abidik gubidik hisseler

8.  Alıntı Originally Posted by istat Yazıyı Oku
    Marsli10 senin dedigin kisi Isbtr yazdi ozaman bunuda pazarladi
    Bir abim var eski borsaci bana hep sunu der bu isi yapanlar once bir hikaye yaratir ona gore posizyon alir destek direnc teknik bos algiyi olustur sat ve cik

Sayfa 291/682 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •