Grafik olarak flamamı yapıyor
Printable View
Grafik olarak flamamı yapıyor
yukarı harekette (15'lere yakın) aldığım için kendimi zirveden almış gibi hissettim.
satış beklentisinin bu kadar kısa sürede sönümlenmesini beklemiyordum.
şirketten herhangi bir somut haber de alamıyoruz, en azından "görüşmeler sürüyor" deseler, ya da olumlu/olumsuz sonucunu bir an evvel duyursalar da herkes ona göre bir yön çizse.
böyle beklemek de çok sıkıcı, şu an için beklemeyi tercih ediyorum, bekleyen derviş (eğer çorba varsa-satış olursa) çorbayı içer.
şimdilik bu belirsizlikte ya bekleyeceğiz, ya da sıkılıp gideceğiz.
ortaklardan somut bir gelişme ile ilgili bilgisi olan olursa ve paylaşırsa çok müteşekkir oluruz. cumamız mübarek olsun.
https://invst.ly/agxbl
Düşeni kırması yakındır. Olmadı daha aşağı gider.
tahtanın bu kadar sıkışması aşağı ya da yukarı bir hareket olacağının açık göstergesi, temennimiz ve beklentisinden dolayı yönün yukarı olması.
Aşağı vermiyor . Iyice sıkıştı. Ben umutluyum .
Niyet bozuk sa genellikle beklenti nin tersine olur
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahtaya yön verenin garip şekil de ma150 takintisi var dikkat ,ya eski alışkanlıklarini yapacak yada bilineni tersin den okutacak
13.8saglam geçmez ise bişe beklemeyin
Sağlam geçmez se geri dönebilir
en azından 13.50 üzeri kapatsın başka bir şey istemiyoruz.
boş kademeli hisselerde bulunmak manyaklık ama en çok da kazan ihtimali bunlarda, 85 kademe çıktı, bir anda 40 kademe bastı
4 gündür başımlız döndü en iyisi gün içinde bakmamak çıkacaksa zaten çıkar, sürekli bu hareketlere bakmak insanın psikolojisini bozar zarara sattırır
Eğleniyor muyuz gençlik ? :halay:
Takoz cu koyacam bunun adını ne kadar merak lisin takoz a arkadasim
Dk saat günlük haftalık aylık tüm formasyonlar takoz [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Takoz yapacam diye iş dört dönüyor sat tan ala ,al dan sata [emoji16] bundan sonra senin adin takoz cu
Hayda günlük te takoz um bitme di deyip dönüyor [emoji16][emoji16][emoji16]
Yok illa yapacak önceki gün bana kırdırmadi bugün de başka sina kırdir mayacak anlasildi [emoji23]
Birde haftalik larda takoz yapacam derse cok işimiz var
Yine günlülçü aracı kurumlar bizle eğlendi 13 civarı topla 13.50 üzeri kitle. Kaç defa daha böyle top çevirecekler bakalım. Satış olayı inşallah gerçektir. Bu seferde aldatmaca ise kötü olur.
Burada herkes at yarışçısı gigi seans içinde yorum yapıyor.
Şu anda teknik yorum yapmak mantıklı değil de hiç mi temel Analiz yapacak kimse yok. Ben başka forumda temel analizci birine sordum, elindeki bu varlıklarla borsa değeri olabilecek en iyi seviyede dedi. Ancak bana 35 senelik şirketin özellikle yazılım sektöründe yer alan bir firmanın bu kadar ucuz olması hiç mantıklı gelmedi. Bir tekstil firması için varlıkları ve borçları üzerinden böyle bir değerlendirme yapılabilir ama bu bilişim sektöründe en önemli değer yeni birşeyler üretmek projeler ar ge faaliyetleri, en büyük maliyet unsuru personel maaşları, banka kredisi olayı çok az, özsermaye 27 milyon, bu iyi mali durum ve ürün yelpazesine ve ar ge yatırımlarına istinaden güncel değil fakat gelecek değerinin daha yüksek olması lazım zannımca, adamların 5 milyon usd nakitlwei var niye 13 milyon usd ye 35 yıllık yazılım firmasını satsınlar
Başka bir değerlendirmesi olan arkadaş var mı.
Bu arada kusura bakmayın telefondan yazdığım için yazım hataları cümle yapısında ve anlamda kaymalar olabilir ve yazmak istediklerimin çok azını yazabildim yazarken bile çok sıkıldım telefonla yazmak nefretlik
Satiş olur da , alan firma ürün çeşitliliğini çoğaltır, birleşme ve satın almalarla şirketi büyütürse piyasa değeri çok farklı yerlere gelebilir . En azından faiz dışı kar ve ciro anlamlı artsın yine yeter . Mevcut yönetimle ne uzar ne kısalır.
Bı mülkün satışın da bile alan alirken kac yılda amorti edip kara geçerim satan da satılan ürünün marka yada pozisyon değeri ile orantılı satar sam karli satmalıyim ki mevcut durum dan çıkmış olayim diye düşünur, haliyle burda da bu durum mevcut suanki kasa da bulunan lara bakarak değer biçer sensiz yanılır siniz çünkü burda borçlu satılmak zorunda olan bi şirket yok değer biçer ken en önemli göstergeniz bu olmali .....ama tahtaya yön verenin bi takoz formasyon lar sevdası var olduğu için dipler yukarı ciksada bazen zor durum da bırakabilir... çağrı fiyatına oynamak işteyen ler için se çok çok iyi bi kar marjı var onu da es geçmeye lim
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
Logo ile aynı şartlarda iken yıllar önce logo bu kadar büyümüş iken linkin hala yerinde sayması normal mi
yapıştı yine paçaya, bırakmıyor.
Yönünü yukarı çevirdi bence. 12.9 civarı destek oldu gibi. Takoz oluşumu hakkında bildiğim kadarıyla üç beş günde oluşmaz. Hızlı çıkışın sindirilmesi sürecindeyiz kanımca . Satıcıların istekli olmadığı noktada alıcılar harekete geçince yön yukarı olacaktır . Şu an dengelenme tamamlandı ve yönün yukarı olması gerekir . Satiş yakında olacaksa hareketler de sertleşir. Olmayacaksa veya uzarsa formasyonları tuzak olarak kullanır cebini doldurur spek bey . Hoop gidiyor, satılıyor, akşama haber gelecek diye düşünürken bakmışsın hisse yukarıdan yine aşağı doğru çıktığı yere geri dönmüş . Sözün kısası grafiğe bakarsan çıkış başlamış gibi ama bizim bilgimiz sınırlı . Haberi ve parası olan pozisyonunu önceden alıp gereğini yapıyor. Biz de buradan bir çorba kaparmıyız diye tırmalıyoruz olay bu .
Adamlar bizi iyi5makasa aldı. 12.90 13.90 gidp geliyor.
Satarsak alamayız korkusuyla aksiyon alamıyor adamın bizimle kedinin fare ile oynadığı gibi oynamasını seyrediyoruz. 14 üzeri kapatsa rahatlayacağoz
Adamlar bizi iyi5makasa aldı. 12.90 13.90 gidp geliyor.
Satarsak alamayız korkusuyla aksiyon alamıyor adamın bizimle kedinin fare ile oynadığı gibi oynamasını seyrediyoruz. 14 üzeri kapatsa rahatlayacağoz
Takoz cu söndür mus tahtayı ,13.60ustu cakanlar baya karli bu işten
KAP'ta haber bekler olduk . Yüksek oranlı bir temettü haberi gelirse satıldı demektir. Genel kurul gündem maddeleri ve genel kurul tarihi henüz belirlenmedi. Beklemedeyiz.
Takas paylaşacak bir arkadaş var mı.
Gerçi takas lar da bu hacimle bir halt yoktur ama umut dünyası