Originally Posted by
obstinate
Burada herkes at yarışçısı gigi seans içinde yorum yapıyor.
Şu anda teknik yorum yapmak mantıklı değil de hiç mi temel Analiz yapacak kimse yok. Ben başka forumda temel analizci birine sordum, elindeki bu varlıklarla borsa değeri olabilecek en iyi seviyede dedi. Ancak bana 35 senelik şirketin özellikle yazılım sektöründe yer alan bir firmanın bu kadar ucuz olması hiç mantıklı gelmedi. Bir tekstil firması için varlıkları ve borçları üzerinden böyle bir değerlendirme yapılabilir ama bu bilişim sektöründe en önemli değer yeni birşeyler üretmek projeler ar ge faaliyetleri, en büyük maliyet unsuru personel maaşları, banka kredisi olayı çok az, özsermaye 27 milyon, bu iyi mali durum ve ürün yelpazesine ve ar ge yatırımlarına istinaden güncel değil fakat gelecek değerinin daha yüksek olması lazım zannımca, adamların 5 milyon usd nakitlwei var niye 13 milyon usd ye 35 yıllık yazılım firmasını satsınlar
Başka bir değerlendirmesi olan arkadaş var mı.
Bu arada kusura bakmayın telefondan yazdığım için yazım hataları cümle yapısında ve anlamda kaymalar olabilir ve yazmak istediklerimin çok azını yazabildim yazarken bile çok sıkıldım telefonla yazmak nefretlik
Yer İmleri