Sayfa 294/486 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. Satiş olur da , alan firma ürün çeşitliliğini çoğaltır, birleşme ve satın almalarla şirketi büyütürse piyasa değeri çok farklı yerlere gelebilir . En azından faiz dışı kar ve ciro anlamlı artsın yine yeter . Mevcut yönetimle ne uzar ne kısalır.

2.  Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    Burada herkes at yarışçısı gigi seans içinde yorum yapıyor.
    Şu anda teknik yorum yapmak mantıklı değil de hiç mi temel Analiz yapacak kimse yok. Ben başka forumda temel analizci birine sordum, elindeki bu varlıklarla borsa değeri olabilecek en iyi seviyede dedi. Ancak bana 35 senelik şirketin özellikle yazılım sektöründe yer alan bir firmanın bu kadar ucuz olması hiç mantıklı gelmedi. Bir tekstil firması için varlıkları ve borçları üzerinden böyle bir değerlendirme yapılabilir ama bu bilişim sektöründe en önemli değer yeni birşeyler üretmek projeler ar ge faaliyetleri, en büyük maliyet unsuru personel maaşları, banka kredisi olayı çok az, özsermaye 27 milyon, bu iyi mali durum ve ürün yelpazesine ve ar ge yatırımlarına istinaden güncel değil fakat gelecek değerinin daha yüksek olması lazım zannımca, adamların 5 milyon usd nakitlwei var niye 13 milyon usd ye 35 yıllık yazılım firmasını satsınlar

Başka bir değerlendirmesi olan arkadaş var mı.
    Bu arada kusura bakmayın telefondan yazdığım için yazım hataları cümle yapısında ve anlamda kaymalar olabilir ve yazmak istediklerimin çok azını yazabildim yazarken bile çok sıkıldım telefonla yazmak nefretlik
    Bı mülkün satışın da bile alan alirken kac yılda amorti edip kara geçerim satan da satılan ürünün marka yada pozisyon değeri ile orantılı satar sam karli satmalıyim ki mevcut durum dan çıkmış olayim diye düşünur, haliyle burda da bu durum mevcut suanki kasa da bulunan lara bakarak değer biçer sensiz yanılır siniz çünkü burda borçlu satılmak zorunda olan bi şirket yok değer biçer ken en önemli göstergeniz bu olmali .....ama tahtaya yön verenin bi takoz formasyon lar sevdası var olduğu için dipler yukarı ciksada bazen zor durum da bırakabilir... çağrı fiyatına oynamak işteyen ler için se çok çok iyi bi kar marjı var onu da es geçmeye lim

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Satiş olur da , alan firma ürün çeşitliliğini çoğaltır, birleşme ve satın almalarla şirketi büyütürse piyasa değeri çok farklı yerlere gelebilir . En azından faiz dışı kar ve ciro anlamlı artsın yine yeter . Mevcut yönetimle ne uzar ne kısalır.
    Gerçekten cirosu çok az, metterde orta halli tekstil firmalarının bile yıllık 100 milyon cirosu var bunun komik rakamlar.
    Belki arge yatırımları sonucunda güzel ürünler bekleniyordur, yeni firma dünya çapında firma ise cirosu zıplayabilir

Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.

(05.04.2019 tarihli güncelleme)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Logo ile aynı şartlarda iken yıllar önce logo bu kadar büyümüş iken linkin hala yerinde sayması normal mi

7. yapıştı yine paçaya, bırakmıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Bı mülkün satışın da bile alan alirken kac yılda amorti edip kara geçerim satan da satılan ürünün marka yada pozisyon değeri ile orantılı satar sam karli satmalıyim ki mevcut durum dan çıkmış olayim diye düşünur, haliyle burda da bu durum mevcut suanki kasa da bulunan lara bakarak değer biçer sensiz yanılır siniz çünkü burda borçlu satılmak zorunda olan bi şirket yok değer biçer ken en önemli göstergeniz bu olmali .....ama tahtaya yön verenin bi takoz formasyon lar sevdası var olduğu için dipler yukarı ciksada bazen zor durum da bırakabilir... çağrı fiyatına oynamak işteyen ler için se çok çok iyi bi kar marjı var onu da es geçmeye lim

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    çok doğru ve aklı selim bir yaklaşım takozdan kurtuluyor gibi gibi hayırlısı olsun
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

Sayfa 294/486 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •