Originally Posted by
browjn
Valla katmerin hiç şeyine inanmayın. 14 yıldır ne bok yedilerse yine aynı boku yemeye devam ederler net yani. Huylu huyundan asla vazgeçmez. 4-5 dolara 2010 da halka arz edilen katmr. Hissesi 6-7 cent civarında ve insanları soymuş soğana çevirmiş bu 14-15 sene içinde.. İnsanlar, yatırımcılar vs. Duman olmuş bu hissede bundan sonra düzelir mi? Hiç sanmıyorum. Kimse ne zararını nede ana parasını kurtarabilir bu katmerde.. Olan olmuş ve kim katmer hissesini aldıysa soyulmuş... Bundan sonrada soyulur çünkü yöneticilerin niyeti çok kötü ve hırsızlık üzerine ilkeleri var.. Bunu 14 yıldır yapıyorlar bundan sonra da yapacaklar hiç şüpheniz olmasın. Katmer de şu olmuş, bu olmuş, bedelli, bedelsiz, sermaye tavanı vs. Kaplar şunlar bunlar hepsinin amacı nasıl cep doldururuz, nasıl soyarız, doyarız vs. İnce stratejik hesaplarıdır, soyma takdiği dir, tuzaktır, kumpasdır. Malesef bu hisse insanları soymak için borsaya kote olmuştur ve 14 yıldır soyma, sövüşleme de müthiş başarıları vardır. Geçmişi kirlidir.katmere yatırım yapan hiç bir yatırımcı kendini kurtaramaz.. Bunun hikayesi böyle ve aksini ispat edecek varsa çıksın ortaya ve çürütsün beni... Zerre yalanım varsa namerdim... Katmer hissesini özetlemeye çalıştım çünkü hikayesi budur.