Sayfa 293/306 İlkİlk ... 193243283291292293294295303 ... SonSon
Arama sonucu : 2444 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

1. Valla bu katmerin hiç bir şeyine inanmayın...14 yıldır ne bok yedilerse yine aynı boku yemeye devam ederler net yani. Huylu huyundan asla vazgeçmez. 4-5 dolara 2010 da halka arz edilen katmr. Hissesi 6-7 cent civarında ve insanları soymuş soğana çevirmiş bu 14-15 sene içinde.. İnsanlar, yatırımcılar vs. Duman olmuş bu hissede bundan sonra düzelir mi? Hiç sanmıyorum. Kimse ne zararını nede ana parasını kurtarabilir bu katmerde.. Olan olmuş ve kim katmer hissesini aldıysa soyulmuş... Bundan sonrada soyulur çünkü yöneticilerin niyeti çok kötü ve hırsızlık üzerine ilkeleri var.. Bunu 14 yıldır yapıyorlar bundan sonra da yapacaklar hiç şüpheniz olmasın. Katmer de şu olmuş, bu olmuş, bedelli, bedelsiz, sermaye tavanı vs. Kaplar şunlar bunlar hepsinin amacı nasıl cep doldururuz, nasıl soyarız, doyarız vs. İnce stratejik hesaplarıdır, soyma takdiği dir, tuzaktır, kumpasdır. Malesef bu hisse insanları soymak için borsaya kote olmuştur ve 14 yıldır soyma, sövüşleme de müthiş başarıları vardır. Geçmişi kirlidir.katmere yatırım yapan hiç bir yatırımcı kendini kurtaramaz.. Bunun hikayesi böyle ve aksini ispat edecek varsa çıksın ortaya ve çürütsün beni... Zerre yalanım varsa namerdim... Katmer hissesini özetlemeye çalıştım çünkü hikayesi budur.
    Son düzenleme : browjn; 09-07-2024 saat: 22:03.

Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Valla katmerin hiç şeyine inanmayın. 14 yıldır ne bok yedilerse yine aynı boku yemeye devam ederler net yani. Huylu huyundan asla vazgeçmez. 4-5 dolara 2010 da halka arz edilen katmr. Hissesi 6-7 cent civarında ve insanları soymuş soğana çevirmiş bu 14-15 sene içinde.. İnsanlar, yatırımcılar vs. Duman olmuş bu hissede bundan sonra düzelir mi? Hiç sanmıyorum. Kimse ne zararını nede ana parasını kurtarabilir bu katmerde.. Olan olmuş ve kim katmer hissesini aldıysa soyulmuş... Bundan sonrada soyulur çünkü yöneticilerin niyeti çok kötü ve hırsızlık üzerine ilkeleri var.. Bunu 14 yıldır yapıyorlar bundan sonra da yapacaklar hiç şüpheniz olmasın. Katmer de şu olmuş, bu olmuş, bedelli, bedelsiz, sermaye tavanı vs. Kaplar şunlar bunlar hepsinin amacı nasıl cep doldururuz, nasıl soyarız, doyarız vs. İnce stratejik hesaplarıdır, soyma takdiği dir, tuzaktır, kumpasdır. Malesef bu hisse insanları soymak için borsaya kote olmuştur ve 14 yıldır soyma, sövüşleme de müthiş başarıları vardır. Geçmişi kirlidir.katmere yatırım yapan hiç bir yatırımcı kendini kurtaramaz.. Bunun hikayesi böyle ve aksini ispat edecek varsa çıksın ortaya ve çürütsün beni... Zerre yalanım varsa namerdim... Katmer hissesini özetlemeye çalıştım çünkü hikayesi budur.
    gayet doğru yazmışsın.....buna bulaşmmamak lazım....tıpkı ihlaslar gibi.....Metro hep aynı soygun......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    gayet doğru yazmışsın.....buna bulaşmmamak lazım....tıpkı ihlaslar gibi.....Metro hep aynı soygun......

Evet evet buna benzer hisseler veya bundan da çok kötü hisseler var borsada... Aynı zihniyet çoğunluğu, aynı kafa... muktedir güce sırtını dayayanlar ve pervasızca, sınırsız soygun yapan hisseler bu arenada kol geziyor....Yatacak yerleri yok bunların,Gözleri halkın, insanların parasında ve nasıl soyalım diye kırk takla atıp, stratejik numaralar, tuzaklar sergiliyorlar... Allah sabır versin böyle hisselerde olanlara....Durumları vahim yani... Malesef memleketimin borsası böyle : "yalan, dolan, talan. Uzak durulması gereken bir arena"

4. Dolandırıcı bunlar... 3-5 bin liranın bile üstüne atlayıp üç beş kuruş soyma peşindeler... Geçtin ki yüklü miktarda girenlerin hiç şansı yok.. Tavuk gibi yolarlar insanları.. Zaten 14-15 senedir bunu yapıyorlar..10 yıl daha dolandırıcık yapmayacaklarının kimse garantisini veremez. Özetle yamuk şirket vesselam.

5. Biz de dibini şimdilik buldu dedik ama.... nafile...
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    Kar eden şirketler bedelli sermaye arttırımı yapamazlar. O kadar çok şirketi kötüleyen yazı yazılmış ki şaşırdım doğrusu. Arkadaşlar madem kötü şirket satın kaçın kol kesin gidin. Memlekette şirket mi kalmadı ? Alark : beklenti on numara , TTRAK temettü 5 yıldız, EGEEN yeni fabrika bitiyor ciroyu 2.5 kat arttıracak.

Alıntı Originally Posted by Tolga Yazıyı Oku
    Katmr yarın bigün bedelli yaparsa 1 lot başına ne kadar para ayırmamız gerekir ?
    Tahmini hesap yapabilen varmıdır acaba ? Ben bilmiyorum.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,421
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

8.  Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Biz de dibini şimdilik buldu dedik ama.... nafile...
    Bulmuşuz....
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Sayfa 293/306 İlkİlk ... 193243283291292293294295303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •