Zaten öldükten sonra da giremezsin 🤪🤪🤪
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Geçen burada konusu geçmişti aracı kurumda kredili hesaptan fon alma mevzusu... Bugün Osmanlı Menkul aramıştı, bu konuyu sordum tanımladığımız kredi sadece hisse için dedi. Bu limitle fon alamazsınız denildi. Diğer kurumlarda da durum aynıdır sanırsam.
İş Yatırım'da fon emri verdiğinizde işlem gerçekleşene kadar hesabınızda herhangi bir blokaj olmuyor. Yarın sabahtan GPG alım emri verdiniz mesela aynı bakiyeye eş değer yarın sabah OKT satım emri verdiğinizde Pazartesi günü öğleden sonra OKT satılır GPG alınır. Veya Pazartesi günü sabahtan FIL veya IST gibi aynı gün valörlü fon satmanız yeterli.
Bende hep öyle yapacağım diyorum ama disiplin gerekiyor bunun için. Birde hissenin fiyatı düştüğünde daha da alasım geliyor düşmeye devam ediyor haliyle :) Birde azıcık kâr gördün mü satası geliyor insanın :) Kendinizi tanımak ve bir strateji belirlemek önemli olan. Fonda zarar gördüm mü hemen satasım geliyor mesela
Ustadlar
Yarin benim dogumgunum
Ama forumdaki
Tcd de iyi gelirse yarin aksam kutlama var...fiskiler benden hemde chiwas
Tcd kac yaptiki
Uyku tutmuyor
Alın Hektaş, Soda moda bir şeyler kafanız rahat etsin. (Almayın lan manyak mısınız, YTD yani)
bakır pamuk platin vb iyi getirmiş faizler iniyor para bolluğu başlıyor diye gold hariç
Tabi değişken olacak, elastik olmalıyız, onstan girip, bakırdan çıkacağız, petrolü unutmayacağız, borsa zaten çantada keklik.Repo, bono, tahvilde bulunacak, türev işlemler ağırlıklı olacak.
Yok yok yani.
Hedef süper getiri.
Yöneticiyi kurayla belirleyeceğiz
kısa çöpü çeken yönetir.