bakýr pamuk platin vb iyi getirmiþ faizler iniyor para bolluðu baþlýyor diye gold hariç
Originally Posted by John Dutton ons iyise 200 mk yoksa 100 mk onstan gol yemediyse yediyse 0 mk Onemli olan yarin aksam Bugun eksi gelse isime gelir Alim emri girdim Dolar selaleye basladi bakalim Onsa yol verecekmi
Originally Posted by myfinans Varsýn düþsün, zaten alacaðýmýz hisseler esaslý hisselerden olacak, temettüsü iyi olanlardan. Biriktirip duralým. Sonu fena olmaz giibime geliyor. Sonu güzel olur büyük bir ihtimalle ama dediðim gibi bunu yapamayacaðýmý biliyorum ben.
Originally Posted by myfinans TCD macerasýný kapatýyoruz Temettü hisselerini alýp biriktiriyoruz. Her yýl temettülerimizi alýp yiyoruz. Plan bu artýk. Myfinans hocam neredeydin kaç gündür tek baþýma söylüyorum kendi fonumuzu yapalým adýný da kendimiz koyarýz diye Olmadý satarýz
Originally Posted by Webster Ustad Seytan durtuyor Hemde ne dürtme
Originally Posted by NewsTR Myfinans hocam neredeydin kaç gündür tek baþýma söylüyorum kendi fonumuzu yapalým adýný da kendimiz koyarýz diye Olmadý satarýz Adida milkbank olsun 😃😃😃
Originally Posted by admustafa Hemde ne dürtme Ustadim Tcd de portfoyum git gide yukseliyor Siz yada myfinans olmayinca korku sariyor beni😃😃😃
Originally Posted by NewsTR Myfinans hocam neredeydin kaç gündür tek baþýma söylüyorum kendi fonumuzu yapalým adýný da kendimiz koyarýz diye Olmadý satarýz Kesin daha verimli olur ama, bizden her kafadan bi ses çýkarsa alým satým iþi zor olur, sonunda birbirimize düþmeyelim
Forum Rules
Yer Ýmleri