Sevgili Jonathan biraz anlam karmaşası olmakla birlikte sanırım aşağıda yazan miktarlar ful kapasite yani 24 saat çalışılırsa üretilebilecek miktarlar.
Printable View
Herkes gitmiş, Takım kurmaya çalışsak ilk 11'i çıkartamayız. :)
Batuhan
Ana ortak Coventya internet sitesinde yer alan Politeknik ile ilgili açıklamanın önemli satırları aşağıda. Aslında bizi cezbeden burada yazan ucu açık nereye gideceği belli olmayan hedefler.
Kapasiteye takılmıyorum, tüm hakları Politeknik e ait ürünler var ve bunları üretip satmaktan ziyade, o ülkelerde direkt üretim veya patent hakkı karşılığı gelir sözkonusu olabilir.
Biz bu hedeflerle yatırıma girdik ama pek düşündüğümüz gibi olmadı şu ana kadar. Belki diye diye bekliyoruz bakalım.
Hayırlısı
ALUMAL, birçok sektörde ürün onayları aldı ve her yıl yenilerini ekliyoruz. Bunlar arasında Safran, Tesla, Airbus Helikopterleri, Somfy, Volkswagen ve Dhollandia gibi uluslararası şirketler var.
Mimari parçalar söz konusu olduğunda, QUALICOAT ve QUALANOD onayları ürünlerimizin mükemmel performansını onaylamaktadır.
COVENTYA, 2017'den bu yana, alüminyum terbiyesinde tanınmış bir inovasyon lideri olan İstanbul merkezli Politeknik Metal'in çoğunluk hissedarıdır.
Birleşmenin ardından yeni bir küresel ürün hattı ortaya çıktı: ALUMAL. Tüm işlevsel, dekoratif ve korozyona dayanıklı talepleri karşılar. Ürünlerimiz müşterilerimizin günlük zorlukları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir:
...............
.......
Alüminyum endüstrisine hizmet vermeyi taahhüt eden COVENTYA, ESTAL, AAC, AYID, VOA, ADAL gibi birçok alüminyum birliği ile işbirliği yaptı.
Özel Ar-Ge kaynakları, son teknoloji laboratuarları ve çok sayıda üretim tesisi sayesinde deneyimli ekibimiz her yerdeki alüminyum kaplamaları desteklemektedir.
Ben playmaker arkadaşımızın tezlerine daha yakınım lotalty gelirleri yakın bir gelecekte önemli bir yer tutabilir şöyle düşünün bu şirket sadece patentli ürünlerinin kullanımıyla elini kimildatmadan kar yazabilir o zaman da hisse adedi zaten az olduğu için altın değerinde olur, sizi etkilemek istemem ama sırf bunun için bile beklenir bu senette bence A1 deki alıcı kimse bir beklentisi olduğuna inanıyorum geleceğe yönelik, saygılar.
Bence iki tane alici var.
Birisi A1 digeri de onun yancisi.
Syg,
The Comparable Market Approach
If this approach is used, the royalty rate is based on the royalty offered by others in comparable industries. The flaw in this approach involves the inability to identify reliable data that can truly compare similarly situated deals. Examples of average royalty rates by industry are as follows:
Aerospace, 4 percent
Apparel, 6.8 percent
Automotive, 3.3 percent
Chemicals, 4.3 percent
Computers, 4.6 percent
Construction, 5.6 percent
Consumer goods, 4.8 percent
Electronics, 5.1 percent
Energy and environment, 8 percent
Health care equipment and products, 6.4 percent
Industrial goods, 6.4 percent
Machine tools, 4.8 percent
Pharma and biotech, 6 percent
Software, 9.6 percent
Kaynak: https://www.upcounsel.com/patent-lic...-royalty-rates
Türkçe Çevirisi de şu şekilde
Karşılaştırılabilir Pazar Yaklaşımı
Bu yaklaşım kullanılırsa, telif hakkı karşılaştırılabilir sektörlerde diğerleri tarafından sunulan telif oranına dayanır. Bu yaklaşımdaki kusur, benzer şekilde konumlanmış anlaşmaları gerçekten karşılaştırabilen güvenilir verilerin tanımlanamamasını içerir. Sektöre göre ortalama lisans oranlarına örnekler aşağıdaki gibidir:
Havacılık, yüzde 4
Kıyafet, yüzde 6,8
Otomotiv, yüzde 3,3
Kimyasallar, yüzde 4.3
Bilgisayarlar, yüzde 4.6
İnşaat, yüzde 5,6
Tüketici malları, yüzde 4,8
Elektronik, yüzde 5,1
Enerji ve çevre, yüzde 8
Sağlık bakım cihazları ve ürünleri, yüzde 6,4
Sanayi malları, yüzde 6,4
Takım tezgahları, yüzde 4,8
İlaç ve biyoteknoloji, yüzde 6
Yazılım, yüzde 9,6
bugünün poltk şarkısı
sesi açınız lütfen:
https://youtu.be/pXvoeCgi59o?t=86
Evet arkadaşlar A1 Capital yeniden sahneye çıkmış arkadaşlar.
Galiba en son 127 binlerde durmuştu.
Ben artık fazla izlemediğim için akşam aklıma geldi, takaslara bir bakayım dedim.
2 Gün öncesi takaslara göre A1 Capital bir haftada 5676 adet daha alım yaparak 133.379 adede ulaşmış.
Neyse demek ki POLTK leri bu sene kış uykusuna yatıracağız artık.
Merhaba arkadaşlar, 505 lotta durucam demiştim ama şaka Maka ufak tefek Alımlarla 558 lot olmuş hafif sendeledikce ufak ufak topluyorum hala geçen de halk üzerinden biraz alım var takasta bunlar da A1 demişti doktorfinance bu arada playmaker sahalara döndü mü alimlariyla merak ediyorum :0)
Sessiz sessiz takipteyiz
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
polıteknıke, dolayısıyla Convetyaya güvenıp, cıddı karda olmasına rağmen satmayıp tut pozısyonunu koruyanlar,sızlere selam olsun, hep beraber 60 lı rakamlara meraba dedık, umuyorumkı arkasıda gelecektır ......:ok:
Sapka cikariyorum tasiyanlara..
Sizler nisbeten kucuk lot sayilari ile yola devam edebilirsiniz.
Bendeki miktar bana gore bile bu tahta derinligi icin cok yuksekti.
Toplu aliciyi gorunce bir defada elimi yikadim ciktim.
Kalanlar yuksek ihtimalle daha cook kar edecekler ama cikis vaktini iyi belirlemeliler.
Cunku: Satmadan kar da yok zarar da. :)
Syg,
genel kurulda oy hakkı için hisselerin en az yüzde kaçı olmali bilgisi olan varmı*
Her lotun oy hakkı var. Her lotun oy ağırlık yüzdesi (1/ödenmiş sermaye) x 100 oluyor.
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya daha önce burada yazılmıştı yüzde 3.5 mu ne olursa oy hakkın olur diye de onu bulamadım tekrar sorayım dedim
Masaya oturduk, oyuna hazırlık yapıyoruz..
Batuhan
60 larda bugünde 3500 lot el değiştirdi alan kim takas göremiyoruz ama büyük ihtimal A1 dir almaya devam ediyordur duracağınıda sanmıyorum dolaşan bütün kağıtlkarı almak istiyor gibi sanki ama benden zor alır:thumbdown:
Saygılar bızden üstad ,tahmın ettığım gıbı A1 almaya devam edıyor, demekı kı almaya devam edecektır ( bu kadar aldıktan sonra başka ne yapacak almayı bıraksa tahta hemen gevşer, satmaya kalksa 30 lara hemen ıner, bunu ben bılıyorsam bu kağıda bu kadar para(yaklaşık 60 mılyon) bağlayanlar zaten bılır.ben onların bılıp, benım bılmedığım neyse artık ona güvenıp tutmaya devam edeceğım 1000 e tamamlayamadım henüz 860 tayım ama azmettım tamamlayacağım:)
Şirketimize karşı, Daniel J. OLLHOFF murisleri tarafından Amerika Birleşik Devletleri - Wisconsin Eyaleti- Marathon Bölge Mahkemesi'nin 2019CV000399 numaralı dosyasıyla, dava değeri belirtilmeyen, maddi ve manevi tazminat ile yargılama giderlerinin tahsili talepli dava açıldığı bilgisi alınmıştır. Önemli gelişmelere ilişkin tekrar bilgi verilecektir. Kamuoyuna duyurulur.
Hayirdir insallah...
Syg,
Son satislar Piramit...
Veriyor adamlar...
Syg,
Alim firsati gibi duruyor...
Onemli bi dava olmadigini dusunuyorum..
Syg,
Ben cocuklarin portfoyunde kalanlari da sattim..
An itibari ile hic Poltk kalmadi.
Biliyorum gidecek..
Alan bosuna almiyor..
Kalanlara bol kazanclar..
Syg,
Bu dava meselesi ne olabilir bilgisi olan var mı?
Açılan bır şahıs davası önemlı bır şey olduğunu sanmıyorum.
Bugün tahta sessız mal gelmıyor tahtaya:)
Sırf 64 görünsün diye tek tek aldım ama benim de gücüm bir yere kadar. Millet elbirliği ile ne tahtaları kaldiriyor oysa.
A1 büyük lokma peşınde koşan bır balık, tahtaya gelen ve gelecek olan hatırı sayılır lotları kovalıyor (Dudu üstadın lotları gıbı,doctor fınance ın lotları gıbı:p)dığer küçük lotları sen ben alıyoruz o ılgılenmıyor bıle ,ama esas avı A1 ın, pıramıt ın elındekıler, benım ıddıam pıramıtın elındekı lotlar A1 e geçene kadar bu tahtadakı olay devam edecek,sonrasımı, sonrasını bende tahmın edemıyorum zaten bu süreç sonlandığında bu tahta ve fıyat nerede olur onuda bılmıyorum yanı tahmın edemııyorum:oleyo:
ŞU topığe Alla rızası ıçın bır haftalık aylık takas paylaşan olsa daha rahat tahmın edeceğız ama çok şükür yok öyle bırısı:(
Hazır foruma girmiş iken aylık takası da atayım.
A1 Capital 139 bini gecmis.
https://i.hizliresim.com/p568No.png