Originally Posted by
playmaker
Ana ortak Coventya internet sitesinde yer alan Politeknik ile ilgili açıklamanın önemli satırları aşağıda. Aslında bizi cezbeden burada yazan ucu açık nereye gideceği belli olmayan hedefler.
Kapasiteye takılmıyorum, tüm hakları Politeknik e ait ürünler var ve bunları üretip satmaktan ziyade, o ülkelerde direkt üretim veya patent hakkı karşılığı gelir sözkonusu olabilir.
Biz bu hedeflerle yatırıma girdik ama pek düşündüğümüz gibi olmadı şu ana kadar. Belki diye diye bekliyoruz bakalım.
Hayırlısı
ALUMAL, birçok sektörde ürün onayları aldı ve her yıl yenilerini ekliyoruz. Bunlar arasında Safran, Tesla, Airbus Helikopterleri, Somfy, Volkswagen ve Dhollandia gibi uluslararası şirketler var.
Mimari parçalar söz konusu olduğunda, QUALICOAT ve QUALANOD onayları ürünlerimizin mükemmel performansını onaylamaktadır.
COVENTYA, 2017'den bu yana, alüminyum terbiyesinde tanınmış bir inovasyon lideri olan İstanbul merkezli Politeknik Metal'in çoğunluk hissedarıdır.
Birleşmenin ardından yeni bir küresel ürün hattı ortaya çıktı: ALUMAL. Tüm işlevsel, dekoratif ve korozyona dayanıklı talepleri karşılar. Ürünlerimiz müşterilerimizin günlük zorlukları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir:
...............
.......
Alüminyum endüstrisine hizmet vermeyi taahhüt eden COVENTYA, ESTAL, AAC, AYID, VOA, ADAL gibi birçok alüminyum birliği ile işbirliği yaptı.
Özel Ar-Ge kaynakları, son teknoloji laboratuarları ve çok sayıda üretim tesisi sayesinde deneyimli ekibimiz her yerdeki alüminyum kaplamaları desteklemektedir.
Yer İmleri