Şuana kadar hepsini kullandım diyebilirim fon sistemi konusunda en iyisini yapı kredi buldum.
Emri dün verdiyseniz emir bugün iptal olmaz, ancak bugün verdiyseniz iptal edilir.
Printable View
PPF faiz orani aylik yuzde 1 lere geldi.
MK karsiligi 12.5 civarinda way be...
bist in satış yeme ihtimali doğduğu için artık hisse senedi içerenlerden kar almaya başladım. Geçen ki 105binden 93 bine düşüş de karlı olan değişken fon var mıydı hatırlayan işlem yapan var mı? Yoksa borçlanma araçlarına kira sertifikalarına kayacağım.
şu ortamda ppf demek, gerçek enflasyon karşısında parayı erimeye bırakmak demek. yani çalış didin, dişinden tırnağından artır ama bu gün on ekmek aldığın paranın seneye 7 ekmek alması gibi. belki ppf sayesinde 8'e çıkar o kadar. dolar alanların hali bir yıldır daha da beter, ppf kadar da getirmedi. altın biraz yüz güldürdü ki o da onzdan dolayı öyle oldu. geriye kalan tek alternatif ise borsa ki endeks oldukça pirimli. alsan bi dert, satsan bi dert, almasan ayrı bir dert, arkasından bakıyorsun, düzeltme bekledikçe kopup gidiyor, belki bu duygularla alsan yarın düşüverir, ya da kâr cebe yakışır deyip satarsın, bu gün de 106,600 üzeri kapanırsa yeni kanal teyit olup 2 dolar, yani ortalama 114 binlere doğru yolculuk devam edebilir ki bunu uzmanlar söylüyor ben değil. durumlar böyle, buyrun kararınızı verin bakalım. para para para, varlığı bir dert, yokluğu yara. bul karayı, al parayı, bil bistin 106,600 üzeri kapanıp yeni yükselişe başlayacağını veya düzeltme geleceğini, al parayı. herkese bol kazançlar dilerim.
TCD satis zamani mi dostlar?
[QUOTE=NewsTR;3902445]Şuana kadar hepsini kullandım diyebilirim fon sistemi konusunda en iyisini yapı kredi buldum.
kesinlikle katılıyorum. Mobil olsun masaüstü olsun alım satım emir iptal konusunda ykb çok kolay ve kullanışlı.
ayrıca sormak isterim, bu ara seçim haberi dolaşıyor haberlerde, nasıl etkiler piyasayı sizce
YKB dediğiniz gibi en iyisi ben de kullanıyorum. IST gibi valörsüz fonların dönüşünü YKB 14:30da yaparken, Alternatif Bank aynı anda hesaba geçyor. Valörsüzlerde Alternatif daha iyi gibi.
Valörsüz fonlar da dönüş konusunda haklısınız hatta ilk işlem yapanlardan biriyim zamanında oradan.
Sanırım aracı kurum gibi size gelecek parayı havuzdan kendisi veriyor, tefas dan geleni kendi havuzuna atıyor.
Ancak mobil ve İnternet şube çok çok yetersiz ondan dolayı ykb ye geçmiştim.
Seçim demek belirsizlik demek kısaca piyasa sevmez.
Bende YKB kullanıyorum ve çok memnunum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullandıklarım içinde yapı kredi gerçekten en iyisi Kredi kartı olayı ve eft muafiyeti sebebiyle finansbank kullanıyorum hiç te memnun değilim.
PPF dışında fon demek risk demektir
Paranız giderse başvurabileceğiniz bir kurum bile bulamazsınız
Mevduatı küçümsemeyelim mevduatçı parasının yarın ne olacağından emindir
Fonda ise yarın sıfır olmayacağınızın garantisi yoktur
O yüzden bu yalancı bahara kanıp aşırı riskli işlere girmemek
En önemliside riski dağıtmak çok önemlidir
Bilen bilmeyen gözünü yumup fonlara dalıyor ama dikkatli olmakta yarar var
Fon alip satmak icin YKB yatirim hesabinda herhangi bir ucret kesintisi var mi ? Yoksa sadece mkk ucretlerini mi aliyor ? Yanlis hatirlamiyorsam is bank yatirim hesabinda 3 ayda 1 defa 30 tl ucret kesintisi yapiyordu.
TAHVİL
Son Değişim (BPS) Yüzde Güncelleme
TR 2 YILLIK TAHVİL 12,07 0,07 0,07 13:07:38
TR 5 YILLIK TAHVİL 12,13 0,08 0,66 10:48:11
TR 10 YILLIK TAHVİL 12,41 0,00 0,00 00:00:00
KVB içeren foncular faizler yukarıya gitmiş.
YTD.
Gpg den gelen parayı ppf yapayım dedim, normalde 13.45 sonrası ing ppf aldırmazdı bu sefer aldırdı sürekli hata verdi gerçi ama paranın yarısını ppf yapabildim kalanı yapamadım günlük hata limitiniz dolmuştur gibi salakça bir uyarı aldım ama sistemlerini güncellemişler normalde 13.45 sonrası işlem yaptırmıyordu kendi ppfsinde bile. Benim stratejim borsa 101 bin seviyesine gelene kadar ppfde kalmak o vakit riskli fonlara geçeceğim.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün TCD'den olan kazancımı hesapladım.
Yüklü bir miktar gelmiş.
Webster beye buradan tekrar teşekkür ediyorum.
Şu an TCD pozisyonum bulunmamaktadır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün IST yerine AUT için giriş vermiştim ama %1 oranında alınmış kalanı hesaba iade olmuş, demek ki burası da dolmuş.
10 yillik guzel asagi gitmis
HTT. DZT yarin 100+ mk getirir
3 gun once HTT yi zararla sattim
3 gunde masallahi var
Ama cok oynak bi fon
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki biraz daha düşer diyordum ama öyle bir ihtimal az herhalde, hisse fonlar şu an riskli geliyor ppf çok az getiriyor, o zaman az hisse içeren değişkenlerden almak daha mı mantıklı?
O zaman faizler daha düşmez diyorsak elimde YSU ve DZT var bunları da satmak icap eder.
Dzt bugun iyi getirir. Ben HTT yi sattigima
Pismanim.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.