-

Originally Posted by
NewsTR
Bende eft ücretsiz yapı kredi muafiyet var.
Maaş müşterisi misiniz? Benim EFT ücretli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Cannnnn
Maaş müşterisi misiniz? Benim EFT ücretli.
Hayır eskiden nuvo hesabı olanlara ömür boyu muafiyet var, eskiden varsa öyle hesabınız kapatılmış başvurup alabilirsiniz muafiyeti.
Ayrıca Portföy büyüklüğü +100k ise şube ile görüşün muafiyet tanımlama yapabilir.
-

Originally Posted by
NewsTR
Hayır eskiden nuvo hesabı olanlara ömür boyu muafiyet var, eskiden varsa öyle hesabınız kapatılmış başvurup alabilirsiniz muafiyeti.
Ayrıca Portföy büyüklüğü +100k ise şube ile görüşün muafiyet tanımlama yapabilir.
Yaklaşık 20 yıldır YKB ile çalışıyorum ama nuvo hesabı nedir bilmiyorum. Portföy +100K
-

Originally Posted by
Cannnnn
Yaklaşık 20 yıldır YKB ile çalışıyorum ama nuvo hesabı nedir bilmiyorum. Portföy +100K
Nuvo bilmiyorsanız yoktur o zaman sizin eskiden
Şube ile görüşün eft muafiyeti alırsınız belki portföyden dolayı.
----
Bist beklediğimiz gibi yatay gidiyor kar satışlarından dolayı, yarın ralli devam edecek görünüyor alıcılar da var.
-

Originally Posted by
NewsTR
----
Bist beklediğimiz gibi yatay gidiyor kar satışlarından dolayı, yarın ralli devam edecek görünüyor alıcılar da var.
Teşekkürler.
-

Originally Posted by
NewsTR
----
Size güveniyorum yatırımlarımız için güzel bir danışmanlık yapıyorsunuz ve tavsiyeler veriyorsunuz.
Teşekkürler.
-
Fon alip satmak icin YKB yatirim hesabinda herhangi bir ucret kesintisi var mi ? Yoksa sadece mkk ucretlerini mi aliyor ? Yanlis hatirlamiyorsam is bank yatirim hesabinda 3 ayda 1 defa 30 tl ucret kesintisi yapiyordu.
-

Originally Posted by
Black Mirror
Fon alip satmak icin YKB yatirim hesabinda herhangi bir ucret kesintisi var mi ? Yoksa sadece mkk ucretlerini mi aliyor ? Yanlis hatirlamiyorsam is bank yatirim hesabinda 3 ayda 1 defa 30 tl ucret kesintisi yapiyordu.
Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kesilmiyor (kesildiğini hesap hareketlerinde görmedim),sadece mkk ücreti kesiliyor (bunu görmüştüm).
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri