Tcd kald yerden devam ediyor.
SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Tcd kald yerden devam ediyor.
SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
TTE sollam yine
Tcdyi en sonunda kendi kurumundan alacam, bugn tcd den gelecek paray baka fona gei mmkn olmuyor.
Tefasdan aldmz iin dnlerde 1 gn kayp geiyor.
14 ncesi gelecek ekilde tefasda dzenlemeler olmas lazm arada 1 saat baka fona gei iin.
Cimer zerinden yazdm bakalm ok kii yazarsa belki dzenlemeler yaplr.
geenlerde i bankasndan deneme amal t2 fon aldm ve ertesi gn leden sonra geti. yani kendi bankamzn fonunu da alsak byle oldu. satarken de dnler leden sonra alyor. tefa olmu, olmam hi fark etmiyor. ziraate de sordum, maalesef durum ayn. tefa kurulmadan nce sabah hemen hesapta oluyordu ama baka bir kurumun fonunu alamyorduk bu kez de. imdiki durum, ne olursa olsun gzel. o kadar fon var. alp satyoruz. on onbee ayr kurumdan hesap atracak halimiz olmazd her halde. imdi rahat rahat ilem yapyoruz.
TTE dnen dostlara acizane tavsiyem, Aselsan faktrn unutmamalardr. teknoloji endeksinde aselsin arl fazla olup olumlu veya olumsuz etkiler yapabilir. aselsan 2017'ye kadar her yl gzel getiriler saladktan sonra cumhur bakanlna baland. sonras malm. seim zaman verilebilecek en dipten halkarz yapld, pardon halka arz yapld. hisse 47'den 30'a dp 6 ay kadar burada taklnca hissenin dip yaptn dnen o halk, milli hisse deyip buralardan maliyetlendi. borsa 106 bini krd halde aselsan hal halka rz, pardon arz fiyatna dahi gelemedi. bir yldr 17 ve altna geldike alnp 20 civar satlyor bu byk hissemiz. bunlar bu fonu almayn diye yazmyorum. aselsanda toparlanma olur, 30'lu seviyelere hzla gelecek olursa ki bunu bilemeyiz, o zaman bu fon tcd'nin nnden gider. bu yzden aselsann durumuna da gz attktan sonra bu fonu aln derim acizane.
aselsann normal artlarda en az 30 zeri olmas gerektiini sylyorlar. teknoloji sektrnde baz dnemler inanlmaz primler olabiliyor. yazdklarnza tamamen katlyorum. zaten o yzden aselsana dikkat ekerken bu fonu almayn deil, fondaki aselsan arln gz ard etmeyin diye yazmak istedim. zirveler, geilmek iindir. aselsan da er ge 47 zirvesini geecek. bu gei, yaplabilecek bir dzenlemeyle ksa zamanda da olup dier hisselerin de desteiyle tte'yi uurabilir. ama olur da sevgili mttefiimiz, aselsan yaptrm listesine falan aldm derse daha kt eyler de olabilir. ama genel dnldnde teknoloji sektr, her zaman kazandrr derler. sonuta teknoloji andayz ve her yl gelien ve byyen bir sektr. bu anlamda da lkemizde sadece i bankasnn teknoloji sektrne yatrm yapan fonu var. bu da enteresan aslnda.
Yer mleri