PPF faiz orani aylik yuzde 1 lere geldi.
MK karsiligi 12.5 civarinda way be...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
bist in sat yeme ihtimali doduu iin artk hisse senedi ierenlerden kar almaya baladm. Geen ki 105binden 93 bine d de karl olan deiken fon var myd hatrlayan ilem yapan var m? Yoksa borlanma aralarna kira sertifikalarna kayacam.
u ortamda ppf demek, gerek enflasyon karsnda paray erimeye brakmak demek. yani al didin, diinden trnandan artr ama bu gn on ekmek aldn parann seneye 7 ekmek almas gibi. belki ppf sayesinde 8'e kar o kadar. dolar alanlarn hali bir yldr daha da beter, ppf kadar da getirmedi. altn biraz yz gldrd ki o da onzdan dolay yle oldu. geriye kalan tek alternatif ise borsa ki endeks olduka pirimli. alsan bi dert, satsan bi dert, almasan ayr bir dert, arkasndan bakyorsun, dzeltme bekledike kopup gidiyor, belki bu duygularla alsan yarn dverir, ya da kr cebe yakr deyip satarsn, bu gn de 106,600 zeri kapanrsa yeni kanal teyit olup 2 dolar, yani ortalama 114 binlere doru yolculuk devam edebilir ki bunu uzmanlar sylyor ben deil. durumlar byle, buyrun kararnz verin bakalm. para para para, varl bir dert, yokluu yara. bul karay, al paray, bil bistin 106,600 zeri kapanp yeni ykselie balayacan veya dzeltme geleceini, al paray. herkese bol kazanlar dilerim.
TCD satis zamani mi dostlar?
[QUOTE=NewsTR;3902445]uana kadar hepsini kullandm diyebilirim fon sistemi konusunda en iyisini yap kredi buldum.
kesinlikle katlyorum. Mobil olsun masast olsun alm satm emir iptal konusunda ykb ok kolay ve kullanl.
ayrca sormak isterim, bu ara seim haberi dolayor haberlerde, nasl etkiler piyasay sizce
para huzur vermiyor insana. sadece yaam daha bir yaanabilir hale getiriyor.
"baki kalan bu kubbede ho bir seda imi"
Yer mleri