inşallah..
Printable View
üdü büdü laga luga yapıyon...çakacan işte tavanı....
bugün bu bedelsiz kağıtlarında tavan bozma durumu var nedense.. alcar da aç kapa 5-6 olmuştur sanırım..
kim la bu lögöt?
1000 tl yi geçen firmalarla extrem bir fark yok, jants daha iyi ,
JANTS hakkında. Karlılık desen var, büyüme desen var, bilançosu taş gibi. Net borç -60m TL. 85'den fazla ülkeye ve 6 kıtaya global tedarik var. Cirosu’nun %80’i ihracat. Ek olarak 331m TL özkaynağı varken ödenmiş sermayesi 11.1m TL. Bedelsiz furyasına kısa zamanda katılacak, inşallah 2021 sonuna kadar yuksek oranda sermaye artırımı bekliyorum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn keko görünmüyor
Cuma günü 300 yanacak mı bakalım
248 den önce 254 görülecek mi ?
Spek Kurbağa yahnisi yapmayı planlıyor .
Var mı 26x lerden veren
Bu arada seni gördüğüme sevindim keko
Sn kazanckapısı bi pasta atsanız noldu bi görsek tşk ler
beeenn.. şaka tabiki üst direnci kırar mı derken veremedik.. ama tüm bedelsizleri boşalttım artık.. kapadım bedelsiz defterini, endeks hisslerinden yapacağız artık yeni portföy.. iki dene var alcar kazandırdı baya sağolsun vere vere az bi şey kaldı, onu da şutlarım yarın.. golts tavanda kaldığı için ellemedim.. diğerleri şutungen..
son hali.. eski direnç yeni destek..
https://i.hizliresim.com/x9pBov.jpg
https://i.hizliresim.com/8LwrAK.png
Son 1 saate girilirken garanti gün boyu aldığı 15 bin lotun 10 binin 260 üzerinden yedirdi..onun dışında cep to cep işlemler..
Saol kazançkapısı
Bundan sonrasi icin teknik ne diyor arkadaslar?
Bugün veya yarın dönerse artı kapanış yaparsa haftaya süper olur dönmez ise daha düşse bile 220 250 arasına fiyat oturur...
Artı haftalık ve pzt aylık kapanış rakamıda çok önemli
Günaydın bu hissede destek direnc pek önemli gibi görünmüyor sermayesi dusuk figervksgitlsrla ortak hareket ediyor orta vadede iyi gözüküyor
üdü büdü laga luga yapma...vereceksen ver tabana alalım...
biraz eskilere gittim az önce.önceki başlıkta 2017 lere gidip kendi mesajlarıma ve o dönemdeki jantsa yatırımcılarının mesajlarına göz attım.2017 şubatında bu hisse,mükemmel bir blançosu olmasına rağmen sadece 17 tl. imiş.
o tarihlerde zaman zaman tatlı atışmalar yaşadığımız arkadaşlar varmış.her yazımda bu hissenin geleceğinin çok iyi olacağını yazmışım.Yine o tarihlerde arkadaşların genel kanısı "patronun bu hisseyi götürmediği,frenlediği" şeklindeymiş.
sn.enci,blackbull,teyyaraci,goodbye, ve fedaiefe ye selam ve sevgiler....
Sindire sindire
Kesinlikle YTD.
Yıllık getiri.. % 436
PD/DD .. 8
Uçacak kaçacak diyen arkadaşlar neye göre diyor, gerçekten merak ediyorum bende... sektör ortalaması PD/DD 28 filanmı, gerçekten bilmediğim için soruyorum..
Sence son yıllarda f/k,pd/dd bilanço vb. terimlerin bir önemi varmı? Zarar eden onlarca şirketin f/k ları havada uçuşuyor,yıllık getirileri %1000 leri aşıyor filan falan.Bu firmaları gördükçe neden beklentiler yükseklerde olmasın.Bist 3-4 öncesinin bisti değil.Robotlar çıktı olay bitti.Trend varsa hiç bir şeye bakmaz yükselir,trend yoksada tam tersi.Bırakta 500 küsür şirketin içinde pırlanta kıvamındaki 20-30 şirketten birinde olanlar biraz rahat olsunlar.
Kimse uçacak düşecek demiyor şu anda fiyatlama yukarı veya aşagı olabilir teknik rakamlar dogrultusunda piyasadaki coşkudan ne kadar nemalanırız diye beklenti içine dogal olarak giriyor
Özsermayeye karlılığı çok yüksek olan bir şirket..hızlı büyüyen altın hisse..yakında güzel haberler gelir..
bravo yav.tam ekonomi bakanı olacak adamsın.
Ben kimseye rahatsız olun demiyorum, o konuda anlaşalım önce :) trend, grafik yukarı, aynen böylede devam eder umarım... sadece hisseye yeni girenlere nacizane bu noktaları hatırlatmakta fayda var... daha bir yıl önce birileri bu hisseyi 60 lardan almış %400 küsür yıllık kazanç sağlamış.. halka açıklık %16 larda... Dediğiniz gibi içi boş şirketler uçup gitmiş, taş gibi bankalar, holdingler 0,5 pd/dd lerde işlem görüyor... O yüzden bizim borsada 9 ölçüp 1 biçmek lazım yatırım yaparken... Saygılar, bol kazançlar....
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn.esiyok,bu tablo belki sorunuza bir cevap olabilir.https://i.hizliresim.com/9cm8Lv.png
227.20 den döndü döndü yoksa aşağı devam...