Yanlış yazmıştır aksi mümkün değil...
Sen yap ölü taklidini sıkıntı yok
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
jantsa 2016 yılında 150 milyon olan sermaye tavanı süresini 2021 yılının sonuna kadar uzatmış idi..tabi 2016 yılında minik karlar yapıyordu bu sıralar ise artık yıllık 208 milyon kar yapabilecek bir potansiyele ulaştı...şubat ayında genel kurul gündemi belirlenip genel kurul çağrısı yapılacak...mart ayında da genel kurulu olacak...
patron eğer iyi niyetli ise (ki hissesine verdiği önemden iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ) mart ayındaki genel kurulda bedelsiz yapma ihtimali çok yüksek olur...
ben jantasının bu güzel bilanço ile birlikte bu beklentiyi de satın alacağını düşünüyorum...eğer alırsa ?? yükseliş trendinin üst sınırına kadar çıkış yapabilir...bu üst sınır neresi olabilir..tahminen 320 tl civarları...
zaten 240 tan 163 e kadar düşmüş bir jantsa çanak yapacak ve sonrasında da bir kulp takıp çıkmak isterse çanak derinliği kadar bir çıkış yapma potansiyeli doğar...(240-163=77 240+77=317 çanak katlama hedefi ) olur...ki trend hedefi de oraları görünüyor..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
jantsanın bürüt takasa girmesi şansızlık oldu ama bence yine de sorun olmaz gidecek hisse yine gider , inecek hissede her türlü iner...bürüt takas olayında düşüşler son bulduktan sonra nasıl ki düşerken düşük işlem hacimleri ile düşmüş ise tersi durumunda da yine düşük hacimler ile çıkacaktır...bu gün artılı kapatması bence bu çıkış sürecini başlatacaktır..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
şu ana kadar hem egegübre hem de jantsa bilanço beklentileri ile çıkış yaptılar ..şu anki fiyatlarına herhangi bir bedelsiz potansiyeli primi dahil değildir...ama bundan sonra jantsanın bunu fiyatlaması gerekiyor diye düşünüyorum...
jantsa şu anki finansal yapısı ile çeyreklerde 50 milyondan aşağı kar getirmez...2021 yılında 200-300 milyon aralığında karlar getirecektir...fk 10 a göre ederi zaten 200 tl den aşağı olmamalıdır...bedelsiz beklentisi de katılırsa çok daha yükseklere gitme potansiyeli olacaktır..
Yer İmleri