Muhtemeldir ki bu hareketten sonra haber düşmesi beklenir. Patronun kafasına taş düşmediyse..
Printable View
Şirket yatırımlarını tamamlamış, borçlarını uzun vadeye çevirmiş yuksek karlılık ıle çalışıyorken bedelliden gelecek parayı nerede kullancağını nasıl anlatacak spk ya çok zannetmıyorum bedellı yapsın ama borsa olmaz dediğimiz bir çok şey oluyor.
bedelsiz potansiyeli daha yüksek, 2019 aralıktada 5,50 tl den yıne mal patronlar mal sattılar bugun yıne satıyorlar.
https://www.facebook.com/watch/?v=448541619735078
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şubat ayında tamamlama vizesi yapılan Yatırım Teşvik Belgeleri (BİST firmaları)
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de Yayımlanan "Tamamlama Vizesi
Yapılan Yatırım Teşvik Belgeleri" Listesinde Yer Alan Bilgiler Şöyle:
Firma Adı : Temapol Polimer
Belge Tarihi : 9.09.2020
Yatırımın Cinsi : Komple Yeni
Destek Sınıfı : Genel
Bölgesi : 2. Bölge
Yatırımın Yeri : Kayseri
Sektörü : Elektrik Üretimi, İletimi ve Dağıtımı
Sabit Yatırım Tutarı(TL): 9.425.852
bu haber çatısına kurduğu güneş enerji sistemi haberimidir ?
Evet dogru uzun vadede guzel yatirim oldu kendi elektrigini uretmesi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...075bcf1be1.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Patron satışını sindiriyor piyasa dönüş için bir tavana ihtiyacımız var bu hafta içinde.Düşüş trendini kırması için 20 tl üstüde kapanış yönümüzü yukarı çevirmemize sebep olur. İşimiz zor ama tmpol için zor değil yeterki işleri böyle devam etsin
yukarda dirençler 26-TL ve 30 TL var
aşağıda ise destekler 16 TL burası çok kuvvetli 2 kere denedi daha önce kıramadı, kırarsa 13,25 TL
aylardır beklediğm bedelsiz gelirse 30 TL ustune hızlı atarız sonrasını kestırmek zor piyasa karar verecektir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c4ee203fe7.jpg
Kademeler de boş ama hareket etmiyor gene de
Yarın genel kurulumuz var bakalm geçmiş yıl kar ı için temettü kararı çıkacak mı ?
İşbank takasları artıyor özellikle patron satışından sonra artması birseyleri bilip aldıklarını gösterircesine takastaki ilk kurum sürekli değişiyor son 1 yıldır bir ara citi ilk sıradaydı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b05a861df6.jpg
Genel kurul bugün 11:00 de değil mi
Gelişme bilgisi olan var mı
Arena %212 bedelsiz açıkladı ve tavan.
Eskiden bedelliler tavan tavan giderdi, şimdi piyasada bedelsizler öne çıkmaya başlıyor
darısı bizim başımıza
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/925152
08.04.2021 tarihli Genel Kurul toplantımızda 2020 yılı Karının dağıtılmaması kararı alınmıştır.
kayıtlı sermaye tavanı artırımı SPK tarafından onaylanmıştı zaten …. genel kurul onayına sunmuşlar kabul edilmiş … uzaylılar başvurmadı ise 1 martta kim başvurdu SPK ya … belki mevzuat böyledir...
1-SPK ya başvuru için karar alırsın
2-SPK ya başvurursun
3-SPK onaylar
4-SPK nın onayını onaylarsın .. ( şimdi yapılan bu madde )
en azından düşük sermayeli hisse olarak yolumuza devam ediyoruz …
şimdi soru şu olmalı bence
1- neden 740 bin lot patronlar tarafından satıldı ?
2- kullanım amaçlarını açıklamak zorundalar mı ?
18,40 gün içinde görüpte sonra gün için en düşük rakam görmek ve bunu yaparkende ilk 2 alıcı kurumun değişmemesi garip geldi
Alanlar tutmuş elinde satmamış, suni bir düşüş inandırıcı değil
takasların değişmesi çok zor .. farklar 200 bin lot …
İkili dip mi üçlü mü çekiyor göreceğiz, burası çok kuvvetli destek ve teknık olarak çok güzel bir flama var bunu görmemek için kör olmak lazım.Trade yaptığımı biliyorsunuz 17-TL altında sadece alıcıyım satacak lotum yok açık oynuyorum.
26 şubat 16,31-TL
23 mart 16,63-TL
09 nisan 16,62-TL
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/926116
25.000.000-TL olan Kayıtlı sermaye tavanımızın 200.000.000.-TL'ye yükseltilmesi ve ayrıca Kayıtlı Sermaye geçerlilik süresinin 2025 yılına uzatılması nedeniyle, Şirket Esas Sözleşmemizin "Sermaye, Hisse Senetlerinin Nev'i Ve Devri" başlıklı 6. Maddesine ait değişiklik, 08.04.2021 tarihli Genel Kurul Toplantısında onaylanmıştır.
İsmail kardeş neler oluyor sence ?? çok sert düşüyor tmpol...
Bugunku dususu anlamak zor diyecek birsey yok 16,30 destegini kirdi,panik yapanlar oldu gibi.Bende beklemiyordum bunu.
Tek lot vermem bu fiyatlardan.3 aylik bilancoyu sabirsizlikla bekliyorum sonra tekrar degerlendirme yapariz temel olarak bozulma yok ise teknik analizi pesinden surukler.
Eskiden teknik analiz once gelirdi benim icin ama dogru olanin aslinda firmanin temel analizidir, o yuzden tmpolde fiyat hareketleri beni korkutmuyor vade sorunum yok cunku.
İsmail bey sanki son patron satışları hissede ağırlık yaptı..acaba satışları ky lar mi karşıladı ??destekleri bile takmadan panik düşüyor..
Temele gelince bu güne kadar ki en iyi bilanço geleceğini düşünüyorum..yalnız bu Kayserili patronlar ne yapar bilemem...sattıklarını acaba çok aşağıdan alma niyetleri mi var bilmiyorum..
Herseyi bir adabı var düşüşü çok abartılar bilanço gelince ne yapacaklar acaba ?Halka arzlar bile ne olduğuna bakmadan piyasa değeri 500 ün üzerine atıyor !Biz bekleriz nasıl netaşı ,Goodyear,alcar ve janttı bekledimiz gibi
Patron satisi oldugu gun destek olmak bende aldim, agirlik yapmis olabilir tabi piyasada kotu olunca sonuc ortada.
Moral oldunuz, benim disimda sirkete guvenenlerin olmasi beni rahatlatiyor.
İsmail bey sermaye piyasalarına toplumu bilinçlendirmek gerekiyor daha fazla bu ortaokulda başlamalı toplum bu konularda çok zayıf elimden geldiğince çevreme bu konuları anlatıyorum fakat şu coinleri gördükçe çıldırıyorum örneğim BİST’te Akbank işbank garantinin piyasa değerini topla bir coının piyasa değeri zor ediyor ,spor hisseleri ,dovız borçu özsermayesini geçmiş hisseler ...vs bunları gördükçe bende bazen kendimden şüphe ediyorum fakat geçmişim doğru yolda olduğumu her zaman gösterdi üstüne koya koya gitmeli yatırımcı ,çok bilmişlik yapmadan her bilgi değerlidir !
Unutmadan geçen hafta şirketi aradım biz dedim kurumsal olarak kimlere malzeme ,ürün veriyoruz sitemizde bir referans bölümü olsa yatırımcılarınız için daha düzgün ve şeffaf olur dedım cvp olarak yapmayız ürün gamımıza saldırı olur onu yapmaya çalışırlar dedi bayan ama dedim dipnotlarınızda bile yazıyor rakibimiz yok diye ve kalitemizde üretim yok diye yazıyor dedim haklısınız dedi sermaye artırımı sordum bu konu gündemde değil olsa bile sizle birlikte biz anca duyarız dedi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...eed75e95fa.jpg
Hissesi tavan olupta morali sıfır olan bir benim galiba :-)
tavanda 138 bın lot gordum bı ara alan satıyor haklısınız
Hikaye lazım haber lazım tavanda kendi kendine mı sattı olamaz mı olabilir...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok düşük hacimler ile vede çok sert düşmüş idi...bu tür düşüşlerin olası tepkisi de aynı şekilde sert olur..endeks biraz daha olumlu devam ederse ? tmpol de bu çıkışın devam etmesini bekliyorum..bilançoya gelince ben 5-7 milyon civarlarında bir kar bekliyorum..
tmpolün 27 milyonluk bir stoğu vardı..hammadde fiyatları çok agresif çıktı..buda stok karını çok artırır..ayrıca ikinci çeyreğin de iyi olması konusunda pozitifim...tmpolin sektöründe rakipsiz olması kar marjını da olumlu etkileyecektir...en geç bu ayın sonlarına kadar bilanço beklentileri satın alınmaya başlanacaktır..