Boynum tutuluyor hergün işlem gün sonu kar zarar hesabı bu ne arkadaş :) parasını versek biri bizim için yapsa olmaz mı :)
Printable View
Nitelikli yatirimcilara yonelik fonlar veya belli bir vade de mutlak getiri garantili fonlar oluyor inceleyebilirsiniz. Ama parami araci kuruma teslim edicem onlar yonlendirecek ve ben gece uyuyacagim hic bana gore degil [emoji4] cogu fon profesyonel yonetiliyor degisken pozisyon aliyor saniyoruz ama bir elin parmagini gecmez
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pozisyon alan benim bildigim
Fonlarinkrali tcd
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tefas da işlem görmüyormuş yatırım yapabilmek için İstanbul yatırımda hesap mı açmak gerekiuor ?ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zpg bugünde eksi yazarsa çok şaşırırım
Fatih bey merhaba
Aynen dertten muzdaribiz
Ben bu konuda tacirler gedik ve Osmanlı portföyle görüşmeler yaptım ama hiçbiri beni tatmin edici açıklamalar yapamadı
Kişiye özel portföy yönetimini ne kadar etkili yapabileceklerine dair kafamda soru işaretleri var zira bunlar genel anlamda bir kaç fonu yöneten ekipler
Bu yüzden serbest fonlara yöneldim
Bu konuda da İstanbul portföy ve hedef portföyle görüştüm
Hedef portföy daha butik tarzda İstanbul portföy ise daha kurumsal bir yapıda gibi bir izlenim edindim
Son olarak rahmetli Yaşar Erdinç in sözünü hatırlatmak isterim
“Paranız sağlığınızı bozmasın”
20 yıldır piyasada işlem yapan biri olarak bu saatten sonra robotlarla uğraşamayacağımı kabul edip işi profesyonellere teslim etmeye karar verdim
Yatırım tavsiyesi değildir
Bunlar öyle elektronik ortamda alınıp satılmaz.
Öncelikle nitelikli yatırımcı olduğunuzu taahhüt edeceksiniz.Yani en 1m TL var bende diye bildirimde bulunacaksınız.
Ama 1m almanıza gerek yok.
Bazı fonlarda alt alım sınırı var.
Bu fonları almak için serbest fon yöneten şirketleri telefonla arayın, anlaşırsanız gider 1 milyon tane belgeyi imzalarsınız.:)
Parayı eft yaparsınz.
Bitti, bu kadar.
Sonra unutun parayı.
Arada bakarsınız yerinde duruyormu diye, hala duruyorsa sorun yok.
Gun sonu. 2-3 adet daha guncel fon dagilimi ekledim. Aksam 11 Mayis tarihli tabloyu kaldirip 13 mayis tarihli tabloyu paylasacagim. Mustafa ustad veya yuji ustad 1-2 hata farketti. Ben duzeltemedim ama o hatalari duzeltmemiz gerekli.
TZD 0,81%
ZPE 1,98%
RBH 1,78%
ACC 0,11%
FPH 0,41%
GL1 -0,06%
GMR 0,80%
MAC 0,64%
MPS 2,11%
TCD 0,46%
TKF 1,81%
TTE 1,05%
YDI 1,19%
XU100 0,55%
AES -1,04%
AFT 0,01%
YAY -0,03%
AFA -1,20%
Ayrıca adınıza özel fon kurdurmakta mümkün.
8m kadar büyüklüğe sahip özel fonlarda var.
Bu fona ad olarak adınızı ve soyadınızıda verebilirsiniz.:)
Ad soyad baş harfli fonlar var.
Yurtdışı piyasaları kan gölü vix korku endeksi yükselişte.ama bizim borsa artı getiriyor.yine birilerinin canını yakacaklar
Piyasada cidden try yok ..dxy yıkılıyo..zar/usd, brl/usd deger kazaniyor..
Hareket yok bizde..iyice icimize kapattik piyasayi
Ben yüz yüze görüştüm. Zaten benim eve çok yakınlar. Gayet kurumsal bir işletme. Çok ilgilendiler. Benim ile genel müdür yardımcısı ilgilendi. Her soruma cevap verdiler. Genel müdürü ilede tanıştım. O da epey bilgi verdi. IIS fonunu daha çok tavsiye ediyor. Her dakika her saat pozisyon değiştirebiliyor. Kendi sahsi paralarıda bu fon içindeymiş. Fon yöneticileri neredeyse her gün bloomberge çıkıyorlar. Aşağıda Kaan bey(genel müd yardımcısı) ve Burak Beyin (genel müd. ) haftalık videosu var.
https://youtu.be/9vKFhGqsl7w