Sayfa 290/1001 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Faiz sabit tutulur ve dolar düşmezse de eksi 4 yazabilir.
    Tabi risk işte bunu dengelemek için hangi fonu eklemek lazım onu düşünüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Ben böyle yaptım. Dengeli olduğunu düşünüyorum.
    AFT %23
    TTE %19
    FIB %30
    TDG %28

AFT'nin yerine yabancı borsa yatırım fonu konulabilir, daha fazla kazandıranlar var. TTE hem stopaj yok hem de ASELSAN, LOGO kolay devrilecek hisseler değil. FIB yerine altının kendisini almam lazım. TDG dursun ondan memnunum.
    İnceleyeceğim üstad teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Risk aldım zaten. 60k zarar vardı ve kapandı.
    Bir koc kesin [emoji4]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Aranızda portföy yönetim şirketi ile çalışan var mı? Tavsiye verebilecek olan olursa sevinirim evim arsam vs varken huzurum vardı şimdi elimde para var huzurum yok ben böyle paranın taaaaa o çıktı bu düştü bilmem ne sıtkım sıyrıldı

5.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Aranızda portföy yönetim şirketi ile çalışan var mı? Tavsiye verebilecek olan olursa sevinirim evim arsam vs varken huzurum vardı şimdi elimde para var huzurum yok ben böyle paranın taaaaa o çıktı bu düştü bilmem ne sıtkım sıyrıldı
    Parayla ugrasmak zor zanaat ..Yalnız fonları hep derim günlük düsünmeyin ..fonlar uzun vade yatirim araci..her gün hesaba bakip - gormeye tahammülün yoksa git yine ev,arsa al ..
    Alirsin kirasini aylik kafan rahat 😀
    Yada günlük 8-9 mevduatlar var bagla uzun vade seneye alirsin faizini 😀

6.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Aranızda portföy yönetim şirketi ile çalışan var mı? Tavsiye verebilecek olan olursa sevinirim evim arsam vs varken huzurum vardı şimdi elimde para var huzurum yok ben böyle paranın taaaaa o çıktı bu düştü bilmem ne sıtkım sıyrıldı
    Nitelikli yatricimci potansiyeli goruyorum sizde [emoji23][emoji23][emoji23]

7.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Risk almadan zarar çıkmazmış iyi yapmışşınız
    Bu işlerde beklemeden olmuyor. Yarın tte den çıkmayı düşünüyorum. Yarın piyasanın açılışına bağlı olarak karar vereceğim. Her hafta cuma günü borsada mal boşaltma olduğu için cumayı beklemek bir hafta beklemek anlamına geliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Bir koc kesin [emoji4]

Yakında keseceğim☺️

Sayfa 290/1001 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz