Sayfa 288/1001 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. HTT ve DZT alma niyetim var ancak biliyorsunuz eksileri sağlam oluyor bu fonları hedge etmek için yanında hangi fonları almam gerekir önerisi olan var mı?

Yani diğer bir söylemle tahvil faizleri eksi yazarken hangi fonlar artı getirir genel anlamda

2. Bikac gundur dovize bagli fonlar eksi yaziyor dolarin daha.ileri gideceginimi
    Dusunuyorsun bence dikkatlj ol
    Fon isi kurtlar sofrasi
    Burda 6 aydir ugrasanlar var.oyle gelir
    Gelmez degiskenler flan
    Uzulursun sonra daha temkinli baslarsan
    Pff. Kvba kira ost fonlar gibi
     Alıntı Originally Posted by serdar8717 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar yatırım fonlarına yeni yatırım yapmaya başladım. İlk etapta karma ve değişken fonlardan ve döviz bazlı kira sertifakalarından oluşan bir portföy yapmayı düşünüyorum. KIS kodlu Qinvest fonuna yatırım yapan var mı? Getirisinden memnun musunuz?
    ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by serdar8717 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar yatırım fonlarına yeni yatırım yapmaya başladım. İlk etapta karma ve değişken fonlardan ve döviz bazlı kira sertifakalarından oluşan bir portföy yapmayı düşünüyorum. KIS kodlu Qinvest fonuna yatırım yapan var mı? Getirisinden memnun musunuz?
    döviz ve altın bazlı kira sertifikalarında oynaklık sağlam oluyor dikkat edin

4. Pff kvba yapsak gecen ayki gibi
    Ben bugunden kvba oranlari takibe.baslayacam
     Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    HTT ve DZT alma niyetim var ancak biliyorsunuz eksileri sağlam oluyor bu fonları hedge etmek için yanında hangi fonları almam gerekir önerisi olan var mı?

Yani diğer bir söylemle tahvil faizleri eksi yazarken hangi fonlar artı getirir genel anlamda

5.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Bikac gundur dovize bagli fonlar eksi yaziyor dolarin daha.ileri gideceginimi
    Dusunuyorsun bence dikkatlj ol
    Fon isi kurtlar sofrasi
    Burda 6 aydir ugrasanlar var.oyle gelir
    Gelmez degiskenler flan
    Uzulursun sonra daha temkinli baslarsan
    Pff. Kvba kira ost fonlar gibi

Üstad sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer olmuş bu hepimiz aynı durumdayız

6.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    HTT ve DZT alma niyetim var ancak biliyorsunuz eksileri sağlam oluyor bu fonları hedge etmek için yanında hangi fonları almam gerekir önerisi olan var mı?

Üstat ben dün dediğiniz fonlara denk bir miktar TZT aldım. Sanırım HTT ye göre daha az riskli. Özellikle 5-10 yıllık devlet tahvillerinde bir miktar azalış bekliyorum şahsen, o yüzden aldım duruma bakacağım biraz. Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    250k Full hisse yogun fonlarda olmak [emoji32] arkada bu portfoyun sigortasi vardir umarim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Risk aldım zaten. 60k zarar vardı ve kapandı.

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Üstat ben dün dediğiniz fonlara denk bir miktar TZT aldım. Sanırım HTT ye göre daha az riskli. Özellikle 5-10 yıllık devlet tahvillerinde bir miktar azalış bekliyorum şahsen, o yüzden aldım duruma bakacağım biraz. Ytd.
    Herşey MB faiz indirimi ve dolardaki düşüşe bağlı bu ikisi olursa bu fonlar bu hafta %4 yazar minimum

Sayfa 288/1001 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •