info çift daldı, info dalarsa günlük yüzde 5 garanti gibi...
Printable View
info çift daldı, info dalarsa günlük yüzde 5 garanti gibi...
Info çift daldı ama yetmedi..;-))
HSBC ve BOA nun satışları ağır bastı..!
infoda toplayan Ahmet efendi ise yarın +8 görürüz +6 kaparız..!!
https://twitter.com/1453__Murat/stat...6pzMHUZLqACX8Q
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Yabanci iyi kazandı yeter diyen yabancının malını itinayla alıyorlar bu çok güzel...
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 tl göster artik patron sanina yakisan bu :)
19,58 400 bin lot alim koymus satan varsa alayim diyor :)
1 yildir tek lot trade yapmadim :)
yapsam oyun disinda kalirdim...
yine bedelsiz verip fiyati yine %100 yapmasidir 2023 beklentim :)
06.12.2022 tarihinde 1. oturumu yapılan Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 15.12.2022 Perşembe günü saat:14:30'da yapılacaktır.
[QUOTE=yas3gk;6226916]06.12.2022 tarihinde 1. oturumu yapılan Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 15.12.2022 Perşembe günü saat:14:30'da yapılacaktır.[/QU
şansımız yüzde 5 ...
açık artırmada oluruz hatta en yüksek 2. teklif bizden gelir, kapalıya teşekkür ederiz.
değerli bir yer ama gözü kara çok olacak :(
yak su 20 artik :)
https://i.hizliresim.com/iewhmht.jpg
eyvallah Ahmet abi :)
https://i.hizliresim.com/cxvbhuo.jpg
20 tl ile kapattik :)
Emeği gecen herkese tesekkür ederim... :)
Bugun balmumcu arazimizin yanindan gectim. Hemen ust tarafinda insaatlar baslamis. Sanirim kempinsky yapiyor inanilmaz fiyatlara satiyorlar. Yakinda bizde baslariz diye dusunuyorum. Bogaza hakim manzarali bir noktada. Daireleri 2 milyon dolardan asagi satmazlar diye dusunuyorum. O proje en az 2 milyar net kar yazabilir bilancoya. Kisa suredede bitirirler gibi…
Arsaya Otel ve rezidans düşünüyorlar diye biliyorum sn. Lunix konuya daha çok hakim olabilir.. şehir oteli hic fena olmaz..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balmumcu arsamızla ilgili daha netleşen bir proje yok . Çok çeşitli olarak düşünülmekte , otel plaza vs. Şehir otelleri iyidir güzeldir ama işletmesi çok zordur, çevre gerektirir bağlantı gerektirir. Ahmet patron bu konuda net kararını veremedi halen gidişatı seyri takip etmekte . Hayırlısı olur inşallah
Hazır ekgyo arsa imkanı sağlarken (ileride bu azalabilir)kendi arsalarımız dursun diyor olabilir.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pardon daki dolar yorumu gibi olacak ama ,
ne zaman yapip satsa bir sonraki yıla göre zararda olacak,
Bence özakı özak yapan bu :)
Ahmet beycim büyük bir prejeden kazanmadan kendi arsasına çivi çakmak, örnek; Büyükyalı dan kazandiği ile Göktürk 1 ve 2 yi yaptı..!!
Şimdi Bizim mahalle 2. etap 1ve 2. kısımları yapılacak, bunların ikisinin toplamı Büyükyalıya yakın kâr getirecek, üstelik satışı dağa kolay..!!!
Bir de bekleyen hazır tatil köyü projeleri varken eldeki arsaları ucuza elden çıkarmaz, etrafı dolsun diye bekler en iyi fiyata satar merak etmeyin..;-))
Pandemide insanlar doğaya kaçtı, o yüzden Göktürk projeleri hızlıca yapılıp satıldı, şimdiki trent neyse Ahmet beycim ona uygun prejeyi seçer, kaz gelecek yere tavuğu bağlar hiç şüpheniz olmasın..;-))
Trent tatil köyü ve lüks villa hoteller..!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Şirketi yönetme biçimini merak etmem beğenirimde benim tepkim hissenin bu durumu fiyatlamasina mani olmasınaydı oda yavaş yavaş duzelmeye başladı cok şükür.. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizim mahalleye bakarken Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım İhalesi 1 ve 2. Oturumun canlı videosunu buldum
https://www.youtube.com/watch?v=XBut70Vosxw
Heralde 1.'den sonra 2.'ninde kapı yakında gelir bir sorun çıkmazsa YTD
Bölünmesine rağmen tahtada doğru düzgün lot yok,
Dağınık lotları topladı,
Tasfiye edilmesi gerekenler tasfiye edildi,
Bundan sonrada lotları dışarı satıp çakalları toplamaz diye düşünüyorum.
Linux hocam su sayfaya katkin ödenmez ,
Umutsuzluğa düstümüz zamanlar bile postlarinla moralimizi yükselttin
Cok tessekkür ederim
Hisse fiyatı 30 lara gelene kadar, kendi aralarında döndürmeye devam ederler, sonra üç tane gundiye yol verirler ve finali onlar yapar, sonra 3-4 aylık işkence ile çakılan mallar geri toplanıp bedelsiz dağıtılır..!!!
Bizimki boğayı kendi dizginleyip yön verse de kurban edilmesi gerektiğinde bıçağı ayının eline verir..!!!
Bakalım 15 Aralık ta yapılaca ihaleyi bahane edip ayının insafına bırakacak mı bizi göreceğiz..!!!
15 Aralık 15 Ocak arası biraz zor geçecek olsa da sonrasında çok baçka bir borsa olacak..!!!
7.000 bile küçük kalacak, yıl sonu 10.000 leri konuşacağız..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
Geleceğe bıraktığım şahsi notumdur..!!!
Çobanlar, koyunlar vede Sivas kangalının bir hikayesi gibi bizim forum ve hissenin durumu..!
Çoban önce kangal'ı çok iyi yetiştirir, onu tecrübeli abilerinin yanında sürüyü gütmeye götürür, acemi kangal abilerinden gördükleri ile sürü nasıl çevrilir, nasıl yeme yayılır, nasıl dinlenmeye çekilir öğrenir..!!
Günü gelince de tek başına çobanın bir ıslığı ile ne yapılması gerektiğini bilir ve yapar..!!
Buradaki koyunlar, kangallar ve çobanın kimler olduğunu ben iyi biliyorum, bilmeyenler varsa da biraz düşünüp bulsunlar bi zahmet, yoksa daha çoookk koyun gibi güderler kangalın havlamasını tanımayanları..!!!
Kimseyle şahsi bir işim olmaz, ama kangalı çok olan köyde de deyneksiz gezmem bu saatten sonra..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
Anlayana sivrisinek saz misali..;-))
Ayın 13 geldi çattı sallamışmısın görelim [emoji28]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.