Sayfa 295/608 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Linux hocam su sayfaya katkin ödenmez ,
    Umutsuzluğa düstümüz zamanlar bile postlarinla moralimizi yükselttin
    Cok tessekkür ederim
    Zaman zaman tartışmalar yaşansa da keyifli ve yararlı paylaşımların yapıldığı akıllı yatırımcıların bulunduğu bir forum. Gördüğüm bildiğim herşeyi anlatabildiğim ölçüde anlattım ve anlatmaya devam edeceğim inşallah ...
    Hem de büyük bir keyifle ...

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ben de başta sayın Linux olmak üzere herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim, her bakımdan çok kazandırdı bu paylaşımlar.
    Kaliteli paylaşımların-donanımlı insanların bulunduğu bir forumda bulunmak benim için de bir ayrıcalık ...

3. Çobanlar, koyunlar vede Sivas kangalının bir hikayesi gibi bizim forum ve hissenin durumu..!

Çoban önce kangal'ı çok iyi yetiştirir, onu tecrübeli abilerinin yanında sürüyü gütmeye götürür, acemi kangal abilerinden gördükleri ile sürü nasıl çevrilir, nasıl yeme yayılır, nasıl dinlenmeye çekilir öğrenir..!!

Günü gelince de tek başına çobanın bir ıslığı ile ne yapılması gerektiğini bilir ve yapar..!!

Buradaki koyunlar, kangallar ve çobanın kimler olduğunu ben iyi biliyorum, bilmeyenler varsa da biraz düşünüp bulsunlar bi zahmet, yoksa daha çoookk koyun gibi güderler kangalın havlamasını tanımayanları..!!!

Kimseyle şahsi bir işim olmaz, ama kangalı çok olan köyde de deyneksiz gezmem bu saatten sonra..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
    Anlayana sivrisinek saz misali..;-))

4.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Kaliteli paylaşımların-donanımlı insanların bulunduğu bir forumda bulunmak benim için de bir ayrıcalık ...
    aslında başka hisse ile ilgilenmiyor.
    Sanırım özakta çalısıyor

Ayın 13 geldi çattı sallamışmısın görelim [emoji28]
     Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Çobanlar, koyunlar vede Sivas kangalının bir hikayesi gibi bizim forum ve hissenin durumu..!

Çoban önce kangal'ı çok iyi yetiştirir, onu tecrübeli abilerinin yanında sürüyü gütmeye götürür, acemi kangal abilerinden gördükleri ile sürü nasıl çevrilir, nasıl yeme yayılır, nasıl dinlenmeye çekilir öğrenir..!!

Günü gelince de tek başına çobanın bir ıslığı ile ne yapılması gerektiğini bilir ve yapar..!!

Buradaki koyunlar, kangallar ve çobanın kimler olduğunu ben iyi biliyorum, bilmeyenler varsa da biraz düşünüp bulsunlar bi zahmet, yoksa daha çoookk koyun gibi güderler kangalın havlamasını tanımayanları..!!!

Kimseyle şahsi bir işim olmaz, ama kangalı çok olan köyde de deyneksiz gezmem bu saatten sonra..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
    Anlayana sivrisinek saz misali..;-))
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

6.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Ayın 13 geldi çattı sallamışmısın görelim [emoji28]

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biz boşuna konuşmuyoruz, tahtayı izleyenler neyin döndüğünü zaten görüyor, kararını versin ne olacak hep bereber göreceğiz..!!!

Şunu unutmasın ama; bu sefer elimiz boş değil deyneğimiz hazır..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Biz boşuna konuşmuyoruz, tahtayı izleyenler neyin döndüğünü zaten görüyor, kararını versin ne olacak hep bereber göreceğiz..!!!

Şunu unutmasın ama; bu sefer elimiz boş değil deyneğimiz hazır..;-))

yazdığın günkü fiyatın üzerinde özak milleti boş yere beklentiye sokan paylaşımları bırakmalısın...
    nasip....

8.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    yazdığın günkü fiyatın üzerinde özak milleti boş yere beklentiye sokan paylaşımları bırakmalısın...
    Sana bunu teknikle grafikle yada askari ücret artışı ile anlatırdım ama boş ver, boşuna çenemi yormuş olurum..!!!

Sayfa 295/608 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •