Ticari kurumsal müşterilerin günlük döviz alım limiti de 5 milyon dolardan 2,5 milyon dolara düşürülmüş.
Printable View
2023 mart ayında suyun içinde eregl 60 lira diyen şahıs kimdi...
elimdeki eregl 60 liraya satmak için nereye başvurmam gerekiyor...
memet ali bey birazcık yardım eder misiniz?
altın 2,000 dolar dedi kozalaklarda tık yok...
likidite kuruyunca çıpalar kaybolur...
Orda milli seferberlik ilan edildi..
Temettüyü ky mithale verdi..
Çin çıkacak Çin çıkacak
Çeliğin içinden mithal çıkacak.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Şoför camı açıp bakıyor, atladı atlıycak
Onsta durum bu. kainat direncine geldi diyebiliriz.
Ek 29433
saatlikler epey toparlandı. çok ilginç bir gün olacak gibi.
oyak çimento iyice kendini unutturdu.
Devlet-ziraatin destek noktası...PARA BENDE KEYİF BENDE,diyor..:)
Şoför ziraat da zorlanıyor gibi..
Müşteri seçer pozisyonda
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupada Deuche, ING vs bankalar düşüyor barrick, newmont vs altın hisseleri artıyor gibi.
Yine 5.080'e geldik.
Bu defa tutmayabilir, tutmazsa şelale olabilir..
Atlamıyan şoför varsa pala akşama gelir elinde beyzbol sopasıyla. atla layn :he:
jeton köşeli yeni düştü...
eksiden %5 artıya...
https://i.hizliresim.com/j3vg7z3.png
Shortcuların keyfi yerinde. Bizim gibi Thy, Tup'te takılı kalmış adamlar bunalımda iken, shotcular emojileri patlatıyor.
Hisse vadelide durum
https://i.hizliresim.com/tlbhveq.jpg
Tcell pist başında bekliyor.
Sanki ilk fırsatta topuklayacak gibi.
altın.s1'in piyasaya arzından günümüze getiriler (üstten alta : s1, gram gümüş, dolar)
https://i.hizliresim.com/1yu8ers.jpg
Etilen Nafta makası 400$ a çıkmış. Allah Petkim yatırımcısına sabır versin hiç bir şey fayda etmiyor
Bozkurt şort tuşunu taktın mı:)
Altınlarla vedalaştım. Powell umulduğu kadar güvercin olmaz bence. Hisselerden yediğim dayağın amortisi oldu 😀😀
https://i.hizliresim.com/dzrkel3.png
Bozkurt,
senin için çizdim ŞÖFÖR ,ün kullandığı ziraat yakıt yetmiyor ,
diğer konu yol çok bozuk 5000 altı günlük kapanışlarda ,
şöför 4650-4700 metreye kadar düşebilir.
bu yüzden acilen asfalta çıkması gerek fazla uçurum kenarında.:)
Benim için cizmeye gerek yok sindoma abi, zaten bi aydır dilimde tüy bitti, ortavadeli stratejim 3binden sonra 30bin şeklinde stratejim mevcut diye, olur olmaz bilemem, ben yavaştan toplamaya başladım, gademeli olarak düştükçe ilaveliycem stop 3bin altı olur :cheers:
3000 düşücek dediğin pıst 100 ise %40 buradan aşağı gelecek demek , böyle beklentisi olan adam buradan mal toplar mı:)
ya mal toplaman yanlış ya beklediğin fiyat .
sen yine şartlanma bence stratejini 2023 il 6 ay 2023 2. 6 ay olarak yap ama hükümet değişirse bunu GLOBAL olarak simülasyonla uygula derim.
08-03-2023, 10:36#7974 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Altın Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
11,289
Buradan piyasada yeni olan ve donanımsız ve maliyeti buralardan olanlar özelden çok msj alıyorum bence bu dönem sizin olmanız gereken zaman değil , hareketler 2 tarafada çok hızlı , böyle zamanlarda kazanandan çok kaybeden veya kafa kafaya gidenler çoktur.
Sermayenizi eritmeyin kaybediyorsanız ,Doğru tahta ve doğru strateji yapamazsanız kaybedeceksiniz bu seçim sürecinde.
Bu yüzden bu süreç paranızı başka enstrümanda değerlendirin veya türbünden seyredin iyi bir düzeltme ile doğru yerden maliyetlenme yapın bu msj yazma isteğimin nedeni kaybedenlerin fazlalışmasından dolayı sorulan sorulara cvp olsun diye paylaştım.Tabi son karar sizin.
kolay gelsin.
Bazı insanlar size sadık değildir , size olan ihtiyaçlarına sadıktır.,
İhtiyaçları değişince, sadakatleri de değişir.
piyasa düşüncemi ayın 8 de yaptık yine soruluyor sıkıntılı bir dönem global banka hikayesi çıkınca oynaklık daha fazla arttı
kimseye al sat demem bunları özelden sormayın.
Ziraat ısc almıyor mu? Onu neden fazla dövüyorlar.
5000 lere yakın yerlerden donmeli yoksa obo bariz ... zaten bu kaotik ortam da kim mal alır kı :)
bence düşerse de 3700 ler sanki görülcek bu sene ytd