Sayfa 286/1011 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Sordum dedim bunun dibi nedir diye pyschocines daha aşağısı çöp dedi. O kadar da olsun artık. Jet uçak yapıyor bu ülke de hadi gitsinler...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Düşürse çöpe bir kala olacaktı akıllı şirin moodys gibi ama pas geçtiler ben düşürmesini bekliyordum konjuktür gereği

2. >>>>>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...in-aldi/276326

İsviçre'nin en büyük bankası UBS, kriz yaşayan Credit Suisse'i satın alacak. Satım işlemi yaklaşık 3.25 milyar dolara mâl olacak. İsviçre Merkez Bankası işlem için önemli miktarda likidite yardımı sağlayacak.

...

Böylece toplam varlığı 1,1 trilyon doları bulan UBS’nin 575 milyar dolarlık Credit Suisse’yi 3.25 milyar dolara satın alacağı kesinleşti.

..

İsviçre hükümetinin satın almayı hızlandırmak için acil durum önlemleri alacağı ve hissedarların istişarelerde bulunması için verilen altı haftalık sürenin baypas edileceği ifade ediliyor.

Credit Suisse 2008'deki mali krizde devlet yardımına ihtiyaç duymamış, rakibi UBS ise devlet yardımına başvurmuştu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. SAHOL'de fiili dolaşım 13 milyon lot artmış. KAP'da sadece Ömer Sabancı'nın 2,350 milyon lot bildirimi var.
    Dilek Sabancı ve Sevil Sabancı'nın bildirimleri lot altı küsürat.

4. >>>>>>>>>>>

Breaking Market News
    @financialjuice
    ·
    26d
    US FEDERAL RESERVE: THE FED AND THE CENTRAL BANKS OF THE UNITED KINGDOM, CANADA, JAPAN, THE EUROPEAN CENTRAL BANK, AND SWITZERLAND ANNOUNCE A COORDINATED ACTION TO IMPROVE LIQUIDITY PROVISION THROUGH THE STANDING US DOLLAR LIQUIDITY SWAP LINES.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ohac gülü sen hala benim stratejimi iyi öğrenemedin...yazdığımdan beri üç defa şortlayıp kapadım.....uzun süre bırakacak kadar aptal değilim....Hatta bozkurt abiye bile de altını sattığı için vadeli de ev almaz isen vadeli de altın al sat diye yazdım....
    bu piyasa da bukalemun gibi olacan yoksa seni yerler....terste kaldığımda bile anında YÖNÜMÜ DEĞİŞTİRİRİM YETERKİ PİYASA KENDİNİ BELLİ ETSİN.....
    Yarım akıl arkadaşım, yalan konuşma...

Hadi doğru sayalım şort açtın ama buraya yazmadan bir şekilde ufakda olsa kar yazdın... Ulan mevzu senin 3 kuruşun değil ki, mevzu 20,800 den beri ısrarla gümüş şort demen... O gümüş ki 22,600 kapattı cuma günü... Yani yanıldın, hemde saçma sapan bir şekilde, bıdı bıdı yapma... Uza...

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    >>>>>>>>>>>

Breaking Market News
    @financialjuice
    ·
    26d
    US FEDERAL RESERVE: THE FED AND THE CENTRAL BANKS OF THE UNITED KINGDOM, CANADA, JAPAN, THE EUROPEAN CENTRAL BANK, AND SWITZERLAND ANNOUNCE A COORDINATED ACTION TO IMPROVE LIQUIDITY PROVISION THROUGH THE STANDING US DOLLAR LIQUIDITY SWAP LINES.
    Ahahahah... Ariston abey, su bulandı artık... İlk hafta magazindi, geçen hafta sıkıntı var ama hallolurdu...

Bu hafta sıkıntı büyük, bakalım çözülür mü moduna geçtik... Basamak basamak bu işler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,157
    Blog Entries
    1
    Patlattılar arabları. Halka ait petrolü kankalari ile hortumladılar. Petrol alıp dolar verdiler sonra o doları sistemin türev araçlarında ezdiler.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. Normalde bankalar büyük kredi riski almıyor konsorsiyum halinde giriyor, UBS ve CS birleşince bu sefer iki bankanın aynı kurumlara büyük kredileri sorun olabilir.

Sayfa 286/1011 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •