>>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...in-aldi/276326
İsviçre'nin en büyük bankası UBS, kriz yaşayan Credit Suisse'i satın alacak. Satım işlemi yaklaşık 3.25 milyar dolara mâl olacak. İsviçre Merkez Bankası işlem için önemli miktarda likidite yardımı sağlayacak.
...
Böylece toplam varlığı 1,1 trilyon doları bulan UBS’nin 575 milyar dolarlık Credit Suisse’yi 3.25 milyar dolara satın alacağı kesinleşti.
..
İsviçre hükümetinin satın almayı hızlandırmak için acil durum önlemleri alacağı ve hissedarların istişarelerde bulunması için verilen altı haftalık sürenin baypas edileceği ifade ediliyor.
Credit Suisse 2008'deki mali krizde devlet yardımına ihtiyaç duymamış, rakibi UBS ise devlet yardımına başvurmuştu.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
>>>>>>>>>>>
Breaking Market News
@financialjuice
·
26d
US FEDERAL RESERVE: THE FED AND THE CENTRAL BANKS OF THE UNITED KINGDOM, CANADA, JAPAN, THE EUROPEAN CENTRAL BANK, AND SWITZERLAND ANNOUNCE A COORDINATED ACTION TO IMPROVE LIQUIDITY PROVISION THROUGH THE STANDING US DOLLAR LIQUIDITY SWAP LINES.
Yarım akıl arkadaşım, yalan konuşma...
Hadi doğru sayalım şort açtın ama buraya yazmadan bir şekilde ufakda olsa kar yazdın... Ulan mevzu senin 3 kuruşun değil ki, mevzu 20,800 den beri ısrarla gümüş şort demen... O gümüş ki 22,600 kapattı cuma günü... Yani yanıldın, hemde saçma sapan bir şekilde, bıdı bıdı yapma... Uza...
Patlattılar arabları. Halka ait petrolü kankalari ile hortumladılar. Petrol alıp dolar verdiler sonra o doları sistemin türev araçlarında ezdiler.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Normalde bankalar büyük kredi riski almıyor konsorsiyum halinde giriyor, UBS ve CS birleşince bu sefer iki bankanın aynı kurumlara büyük kredileri sorun olabilir.
Yer İmleri