Bu hisseyi almadan öncö KÜRECİ komşularlada istişare ettim, uzunda karizma çizilirse hep birlikte çizilecek.:) tabi çanak formasyonununda.
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=24xU...ryEZqw&index=7
Gamzedeyim Deva Bulmam
Gedzamıza 41 kere maşallah ... Maratoncu dostlarımızı Kocaelimizde misafir etmek ise ayrı bir güzel .
Bize maraton boyunca el uzatan, düştüğümüzde ayağa kaldırıp maratona devam ettiren dost , eskisi kadar burada olmasan da biliyoruz ki hep yanimızdasın...
Bu arada Sn Umk ve sn 34jose34 memleketime vardığimıza göre yazmama konusunda beraatimi verirsiniz artik.😉
Değerli dostlar bir konuda bilgi istiyorum ecilc başlığında tartışıyoruz ama netice elde edilmiyor
Şöyle ecilc ,eczyt eczacı holding çatısı altında birleşince halka açıklık oranları ile oynanacak ve böylece ky ye zarar ettirilecegi gibi bir de yüzde 5 in altina itilen oranla borsadan çıkma hakkı elde edilecek grup daha önce ecyapi kottan çıkardığı için sabıkalı ve insanlar bunu düşünüyor gerçekten de orada burada şirketler birleşsin diyen biri de türedi adı da Prometheus filmi izleyen varsa insan üretimi insana düşman karaktersiz bir robotu anlatır 😁 yani fikri olan varsa yazsın bu birleşme ile ilaç hisse lerini Indra gandi yaparlar mı?
Not birleşme sadeleştirme lafı şirketten çıkmadı Prometheus dan çıktı
Kottan çıkacak kadar hisse toplayamayacaklarını söylemiştim, velevki ulaştılar diyelim, çağrıda bulunacaklar dolaşımda kalanları almak için o zamanda çok yüksek fiyatlara gidebilir, bu en son boyner de oldu.
olmadı primlenmedi diyelim hisseleri devredersiniz olur biter
hadi diyelim inatçısınız ve hisseleri vermek istemiyorsunuz
siz ortaksınız ve tüm haklarınız saklı
sadece bistte işlem görüp değerlenemez, buda borsacının isteyeceği bir şey değildir
en azından benim için öyle.