Sayfa 58/531 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    eywallah abi.

KAP *** SASA POLYESTER SANAYİ A.Ş. *** SASA *** Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yumurtalık Petrokimya Yatırımı Hakkında

Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 07.02.2019,01.04.2020
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    YUMURTALIK PETROKİMYA YATIRIMI HAKKINDAŞirketimiz daha önce, Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı verilmesi
    kapsamındaAdana ili Yumurtalık ilçesinde yer alan yaklaşık 6.800 dönümlük alanda şirketimizin ana hammaddeleri olan
    PTA,MEG ve Polimer üretim tesisi kurulması ile Polipropilen (PP), Polietilen (PE), Polivinil Klorid (PVC), Süper Emici
    Polimer(SAP), Polyester Cips tesisleri ve Liman yapımını içeren toplam 11,8 milyar dolarlık yatırım kararını kamuoyu
    ilepaylaşmıştı.Bu yatırıma ilişkin yer tahsisi talebimizle ilgili olarak arsanın şirketimizce satın alma, tahsis veya
    kiralanmasıhususuna yönelik olarak görüşmelerimiz devam etmektedir.Bu hususlarla ilgili ilerleyen aşamalardaki
    gelişmelerayrıca kamuoyunaduyurulacaktır.

Bist'in yüz akı sasa'yı bir kere alıp satmamışım borsacı diye geçiniyorum.

Dünkü kap açıklamasına gerek varmıydı?
    'suskunluk dönemi'' gibi bir söylemle neyi ima ettin?
    zaten susuyordun yıllardır!
    firmanın konuşması iş yapmasıdır, yapacağım dediği şeyleri hayata geçirmesidir.
    saçma sapan söylem, saçma sapan kap haberi, saçma sapan iş.
    kılıçdaroğlunun darbe gecesinde söylediği gibi demokrasinin yanındaymış ya!
    nereye istersen oraya ÇEK. seninkide ÖYLE.
    cin ER
    Son düzenleme : koçari; 11-02-2021 saat: 16:22.

Komşularıma camdan bağırıp söyleyecem, dükkanlarında söylemeyeyim
    çok abuk subuk hisselerde alım satım yapıyor yada yapmayı düşünüyorsunuz
    yapmayın abiler
    temelsiz büyüyemeyen borç batağında hisselerden bir yolunu bulup karlı çıkabilirsiniz
    emme
    o sattığınız hisseler bi daha sittin sene sattığınız fiyatları görmeyebilirler
    firma değerlemesinden anlamayan pek çok kişinin piyasaya geldiği herkesçe malum
    nefistir ister
    çoluk çocuk hisse primleniyor diye alır ve.........
    birisi yaylaya çıkıyor, biri matbaacıya uğruyor vs vs.
    Son düzenleme : koçari; 11-02-2021 saat: 18:53.

5. [IMG]çoluk çocuk hisse primleniyor diye alır ve......... birisi yaylaya çıkıyor, biri matbaacıya vs vs[/IMG]
    iki kere güldüm şimdi.

Gülünecek bişey göremedim, daha yazdığım fiyatın altında hisse yok, şu an elimdeki hisseyide öyle kısacı alanlar varsa karlı satabilirlerdi.
    hisseleri günlük, haftalık, aylık alıp kazanmayı düşünenler beni ne okusunlar ne de yazdıklarımı dikkate alsınlar.

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Gülünecek bişey göremedim, daha yazdığım fiyatın altında hisse yok, şu an elimdeki hisseyide öyle kısacı alanlar varsa karlı satabilirlerdi.
    hisseleri günlük, haftalık, aylık alıp kazanmayı düşünenler beni ne okusunlar ne de yazdıklarımı dikkate alsınlar.
    Yanlış anladın herhelde sn. koçari ben biri yaylaya biri matbaacıya sözüne güldüm selim ile MR&MR aklıma geldi o sebepten yoksa senin yazdığın bilgilerden bizlerde faydalanıyoruz sağolasın.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Yanlış anladın herhelde sn. koçari ben biri yaylaya biri matbaacıya sözüne güldüm selim ile MR&MR aklıma geldi o sebepten yoksa senin yazdığın bilgilerden bizlerde faydalanıyoruz sağolasın.
    pardon abi.
    yalnız şu cİN eR kısada bana hem pahalıya patladı hemde karizmayı fena çizdirdi.

Sayfa 58/531 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •