prkab, orge dyo cemtaþ, kafein
gördüðüm hisseler için al tuþuna bastýr rabbim.
sonrada tutmayý becerebilecek sabrý ver.
prkab, orge dyo cemtaþ, kafein
gördüðüm hisseler için al tuþuna bastýr rabbim.
sonrada tutmayý becerebilecek sabrý ver.
prkmede bir sýkýntý yok, en kötü ihtimalle bilançoya kadar alýp sattýðým takibimde olan hisselere karþý avantajlý duruma geçeceðime inanýyorum, ben para deðil hisseler kazanýp sermaye yapma derdindeyim.
https://www.turkishbulls.com/SignalP...r&Ticker=PRKME
yarýn bi boða formasyonumuz olabilir buralarda bekleyebiliriz, az daha sabýr.
mery son 2 gün 1.490m mal aldý, onlar cýty'e gider
Son düzenleme : koçari; 16-02-2021 saat: 21:10.
enel Açýklama
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : -
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Açýklama
15/02/2021 tarihinde KAFEÝN YAZILIM A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 29,10-30,34 TL fiyat aralýðýndan 46.813 toplam
nominaltutarlý alýþ iþlemi kurucusu olduðumuz yatýrým fonlarý tarafýndan gerçekleþtirilmiþtir. Ayný gün KAFEÝN YAZILIM
A.Þ.paylarý ile ilgili olarak 30,30-30,36 TL fiyat aralýðýndan 1.250 toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi kurucusu
olduðumuzyatýrým fonlarý tarafýndan gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemlerle birlikte KAFEÝN YAZILIM A.Þ.
sermayesindekipaylarýmýz 15/02/2021 tarihi itibariyle %5 sýnýrýnýn üstüne çýkmýþtýr.
Sen manyaksýn patron, hemde manyak oðlu manyak, papil'e kamyon yüküyle para ödüyprsun, kendi firmanýn kýymetini bilmiyorsun.
Bu gönderime ytd diyeyim, patron mal satmýþya salak herif, papilin kazandýðý paralar para deðilde reþat altýný mý?
Böyle bir yanlýþý kurumsal firmanýn genel müdürü yada yönetim kurulu yapsa sopa ile kovulur seni kim kovacak?
Son düzenleme : koçari; 16-02-2021 saat: 20:36.
*BNTAS 4. Çeyrek Net Dönem Karý 25,319,958 TL
Ne yapaCAM ben????????*
*ORGE 4. Çeyrek Net Dönem Karý 54,578,138 TL
Gayet güzel, piyasayý þaþýrtacak bir rakam deðil
kar satýþý gelebilir, hisse uzun vadeli tutulmalý son zamanlarda güzel iþler aldý ve alacak gibi.
Yer Ýmleri