Originally Posted by
Maximetu
Peki analist toplantisi sonrasi analistlerin toros gubreye 800 milyon dolar deger bicmesi sizi iskillendirmiyor mu . Sizin de bildiginiz uzere o yetkinlikte olmayan insanlar analist diye ortaklikta dolaniyor , boyle bir rakam bilerek onden mi servis ediliyor . Mesela bu sirket 800 milyon dolardan birine satilirsa ( ortaklik olarak belli yuzde ile ) ne yaparsiniz . Benim tahmini degerlemem 1.6/1.7 milyar Dolar civarinda bir deger , hem Nakit indirgeme hem de emsal karsilastirma yaparsak en az bu fiyat cikmaz mi . Hele ki su ortamda bu degerin ustunde bile satmak mumkun . Bu konuda kaziklanirsak bunun gercekten telafisi olmaz !! Bu kadar dalavereye imza atmis bir firmanin son vurgunu bu olamaz mi .
Bu arada rusya mevzusunu sordum , insaat muhasebesi ile alakali oldugu soylendi :) Ne de olsa uzman degiliz daya gitsin insaat muhasebesi de gec
Bu arada bu ayin sonunda olaganustu gundemli bir toplanti olacagi bilgisi aldim , konu ne derseniz konuyu bilmiyorum . Eger didiklemek isterseniz sirketten bilgi alabilir ortaklar , ben bezdim artik Caglar Bey e yazmaktan sagolsun cevap verio edio da icraat yapacak olan adam o degil ne yazik ki .
Sayin Maslak , benim hirsiz demem tamamen itibarlarini her yerde zedelemeye yonelik bir hamle . Bu insanlar para kaybetse umurlarinda olmaz ama ne olduklarini herkes bilirse bu onlarda baski olusturur. Bu insanlarin para puldan cok onem verdikleri sey itibardir!! Belki size sacma gelebilir ama hak hukukun islemedigi,SPK nin gorevini yapmadigi ortamda yapabilecegim ilk hamle budur. Sineye cekip zarari cekip giderim ama Cok sert kayaya carptilar peslerini birakmam beni taniyan nasil bir manyak oldugumu bilir adim sanim belli ,50 derecede collerde kicimdan ter gelerek 10 senelik verdigim emegi calmalarina izin vermeyecegim ne gerekiyorsa yapacagim bunlari cumle aleme rezil edecegim