Terörü nerede övmüşüm lütfen gösterin?
Ben sorunun demokratik yollarla çözülmesi gerektiğini savunuyorum.
Zaten 35 yıldır diğer yol denendi ve sonuç binlerce şehit.
Printable View
Bu ülkede terör sorunu demokratik yolla çözülmez abi. Zaten dünyanın hiçbir yerinde çözülmez. Terör ile demokrasi kelimelerinin yan yana gelmesi zaten imkansız ve mantıksız. Bizim terör IRA ve ETA gibi de değil zaten. Yedi kocalı hürmüz misali. Sadece dışardan mı değil elbet. İçerden de. Silah, insan, esrar,eroin,akaryakıt, gıda, sigara, elektronik eşya vb kaçakçılığı yapar, yapmadığından haracını alır. Suriye de petrol kuyusu bekler. Rantı çok büyük. Sadece Lice-Kulp-Hani üçgeninde yılda 40-50 milyar liralık esrar ele geçer. Bak sadece orada ve ele geçen. Gerisini sen hesap et. 2016 idi yanılmıyorsam rekor kırılmıştı 100 milyar lira piyasa değeriyle. O yıl Diyarbakır da yüksek katlı lüks konut inşaatlarının durduğu rivayet edilir:)
Sen ben sadece terör yüzünü görürüz. Şehit olan gençler, yetim kalan evlatlar. 37 yıl mı olmuş. 37 yıl daha devam eder. Önce rantını yiyeni ortadan kaldıracaksın. Dağdaki işin kolay kısmı.
Konuşarak falan olmaz. Ne yapacak devlet bunlara rantını mı ödeyecek her yıl?
Bugün böyle ,belki de ay böyle bitecek gibi.Vincente pala longculara kıyamıyor derdi. Ne pala ne FED longculara kıyamıyor gibi.
Borsalar değil de brent de şort fırsatı bekliyorumum... Petrol işi son demlerinde yakın gelecekte değerlemeleri çok daha aşağı bantlarda olacak bence... 10-20 usd maybe
Hele aramco nun arzları bitsin :)