Bencede sayılsın. Yoksa 2030 da fener 4. yıldızı hala takamamış olur. Ve bu tahmin filan değil. Yer çekimi gibi net bişi bu :)
loser koç da en çok şampiyonluk alan başkan olarak tarihe geçer bölece... Olur mu? Muz cumhuriyeti Türkiye'de olur...
Printable View
Arkadaşlar ,futbol ve sigara geçen yüzyılın olguları idi.Bitti artık toplumda eski karşılığı kalmadı.Etkisi azalarak zamanla sıfırlanır.Cirit gibi,güreş gibi.
https://i.hizliresim.com/EK1rku.jpg
Yabancı payı..
Çok bi önemi kalmadı artık..
Ama bi köşede dursun bugün itibari ile bu bilgi de..
Hakkat yahu. Ali koç gibi bi adamın aziz yıldırım profilinde olması çok abuk değil mi?
145 bin civarları dikkat edilmesi gereken yerler. Geçerse tutunup tutunamamasına bakmak, geçemez ise dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
Yerli ve milli bisttimiz oldu, artık top atsan yıkılmaz gundwane abi :he:
PKK/hdp Terör örgütü şeflerinin hakkını hukukunu niçin savunuyorsun? Onların yüzlerce avukatı var zaten.. PKK/hdp'liler için "Kürt Sorunu" Kürtçe EğitimDili yani "Kürdistan sorunu"ndan başka bir şey değildir onu da Kürdistan vermeden çözemezsin.. Yok eğer sorun Kürdistan sorunu değilse ne sorunudur, burada madde madde anlat bize .. T.C yurttaşlarının yalnız ve yalnız Yurttaşlık haklarından yararlanamadığı için şikayet etme hakları vardır. Hiç kimse Etnik haklar isteyen parti kuramaz.. Türk ulusunun üyesi olmaya ben katlanamıyorum diyen sınır kapısından malını mülkünü yükleyip çıkabilir kimse de engel olmaz.. Tersi durumda her mahallede Lübnan tipi etnik devletçikler olur bu da zaten ortada devlet falan kalmamış demektir.. Toprağını 35 yıl da savunursun 35 bin yıl da savunursun bunda süre sınırı diye bir şey olmaz..