Böyle yapılanmalara çökeceksin adamların villalarında onlarca silah çıktı.(çete bunlar-sende bunları hala savunuyorsun hayırdır?)
Adamlar tuvaletin içine kamera koymuşlar.
Devlet dişini göstermeli, bunlar illegal yapılar.
Printable View
Valla vardır süzme salaklar bunu kabul edecek ama ben Tl ci olsam bana böyle bir teklifle gelseler s... tir çeker anında Dolara, Euroya vs döner ve ertesi gün hazırlayın paraları nakit çekiyorum der sonrada yastık altı yapardım ki neyse bu zaten benim sorunum değil Tl cilerin sorunu , kendi akılları fikirleri var madem soygunu kabul ediyorlar devam etsinler.
Bu olayın TC'de yaşanabileceğini düşünen var mı ?
'' İsrail polisi, Başbakan Netanyahu'nun sorgulandığı yolsuzluk soruşturmasında eşi ve oğlunun da rüşvet aldığı şüphesi bulunduğunu açıkladı
İsrail polisi, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun sorgulandığı yolsuzluk soruşturmasında eşi Sara Netanyahu ve oğlunun da rüşvet aldığı şüphesi bulunduğunu açıkladı.
İsrail'de 4000 numaralı telekominikasyon yolsuzluk suçlaması İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nın eşi Sara Netanyahu ile oğlu Yair Netanyahu'ya uzandı. Polis soruşturma kapsamında Sara Netanyahu ile oğlu Yair Netanyahu'nun rüşvet aldığı şüphesi bulunduğunu açıkladı.
Aynı soruşturmada kapsamında daha önce defalarca ifadesi alınan Netanyahu'nun, "Bezeq" medya şirketine kendisi adına yayın yapılması karşılığında mali imtiyaz sağladığı iddia ediliyor. Netanyahu ise hakkındaki suçlamaları reddediyor.
''
Zaten bankalar yaptıkları düzenbazlıklarının cezasını çekecek, BIST kenefinde fiyatlanıyorlar, isteyen baksın.
https://resimyukle.xyz/i/dTJRxP
900-1000 se bu dolar neden 50 lerde geziyor.
Türkiye CDS'i (kredi iflas riski primi) 549,31 ile bugün yakın tarihin (son 10 senenin) rekorunu kırdı. Şu ana kadarki en negatif fiyatlama.