Sayfa 594/1024 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bu cümleden; İmar Bankası'nın tahvil - bono satış yetkisinin OLMADIĞI sonucu çıkar mı ?
    o dönemde zaten spk ve bddk "imar bankasının tahvil-bono satış yetkisi yoktu" dedi.. tabi ne zaman yaklaşık 1 yıl görsel ve yazılı basında reklamlarla devlet kağıdı sattıktan sonra...

siz belki yine imar bankasından dibs alanların suçu olduğunu gizliden vurgulamaya çalışıyorsunuz .. fakat biz olayın her boyutunu araştırdık.. sizinde söyledğiniz gibi devlet BANKA OLARAK GÖRMEDEĞİ BİR MEVDUAT BANKASININ YETKİSİZ BONO SATIŞINA YASAL OLMASADA KAYITSIZ KALABİLİR (bana göre)

fakat ilgilenmemesi gereken ve yapmaması gereken eylem ve işlem de vardı.. bu neydi BANKAYA EL KOYMAMAK..

banka olarak görmediğin bir yapıya el koyamazsın, yani fikrin ve zikrin aynı olmalı.. devlet ne yapabilirdi TEK TARAFLI İMAR BANKASININ BANKACILIK VE MEVDUAT KABUL ETME İZNİNİ KALDIRIRDI yapılması gereken de bana göre buydu.

buda tasarruf sahiplerini bankacılık sistemine uygun olmayacak şekilde yasa dışı YÜZÜSTÜ BIRAKMAK anlamına gelirdi.

fakat biz sorun görmüyorduk. zira uzanlar ödemeye niyetliydi ve ödeyecekti...

YANİ İMAR BANKASI TASARRUF SAHİPLERİ AKIL ALMAZ BİR AŞAĞILIK ZİHNİYETLE KARŞILAŞTI,, BU FETÖMÜYDÜ YOKSA AKP Mİ HATTA İŞİN İÇİNDE DEVLET TEMİ VARDI BİLMİYORUZ.

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Burada parti önemli değil AKP de değil burada devlet demen lazım, AKP bu gün var yarın olmayabilir bunlara göz yumanları savunuyormusun?

YTD
    AKP = devlet. bunu böyle olmasını sağlayanda senin gibilerin sakat zihniyeti

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Uzan'lar yıllarca yolsuzluk yapmışlar devlet çöktü bunlara olay budur.
    gerçek devlet mala çökmez,sadece yargılar ve yapılan yolsuzluk kadarını hazineye aktarır. mala çökme senin desteklediğin ortadoğu çöplüklerinde olur. sayenizde bizde öyle olduk. Al sana BAŞKANLIK,hayrını gör!

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum eğer yaparlarsa ve zaten bugüne kadar TEMİZ soyulan Tl cilerde bunu yer ve kabul ederse SÜZME değil su katılmamış cinsinden geri zekalıdırlar derim hatta üstüne beter olsunlar bundan sonra onlara acıyanın amk derim.
    muahaha bankalar cebi dolduracak,TL faziler aşağı!!!

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum eğer yaparlarsa ve zaten bugüne kadar TEMİZ soyulan Tl cilerde bunu yer ve kabul ederse SÜZME değil su katılmamış cinsinden geri zekalıdırlar derim hatta üstüne beter olsunlar bundan sonra onlara acıyanın amk derim.
    Doğru diyor mahfi hoca mt nın biri bana öyle dedi.siritarak )

6. Siz niyet okuyorsunuz...

Ben sadece;'' DEVLETİN BONOLARINI GAZETE İLANLARI İLE PİYASA FAİZİNİN ÜSTÜNDE SATILIRKEN, AYNI DEVLETİN BANKA DENETÇİLERİNİN BUNDAN HABERİ OLMAMASINI '' nın kabul edilemeyeceğini vurguluyorum.

O borçlanma senetlerinin altında devletin imzası var ,'' sen hangi hakla benim senetlerimi yüksek faizden satıyorsun, benim kredibilitemi düşürüyorsun!!! ''
    demeleri gerekirdi .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Siz niyet okuyorsunuz...

Ben sadece;'' DEVLETİN BONOLARINI GAZETE İLANLARI İLE PİYASA FAİZİNİN ÜSTÜNDE SATILIRKEN, AYNI DEVLETİN BANKA DENETÇİLERİNİN BUNDAN HABERİ OLMAMASINI '' nın kabul edilemeyeceğini vurguluyorum.

O borçlanma senetlerinin altında devletin imzası var ,'' sen hangi hakla benim senetlerimi yüksek faizden satıyorsun, benim kredibilitemi düşürüyorsun!!! ''
    demeleri gerekirdi .
    niyet okumazsam şu noktaya gelir; TÜM BANKALAR , ÖZELDE MEVDUAT BANKALARI AYNIDIR,, VE DİBS ALINABİLECEK EN GÜVENİLİR YER BANKA AYIRT ETMEKSİZİN "MEVDUAT BANKALARIDIR"

BENİM PARAMI ÖDE .. AŞAĞILIK ZİHNİYET... BENİM O KONJONKTÜRDE VERİLEN DİBS FAİZİNDEN %0.01 ORANINDA BİLE KESİNTİ YAPAMAZSIN..

BENİM HAZİNE BONOMUN VADESİNİ BİR GÜN BİLE GEÇİRMEDEN ÖDEMEK ZORUNDASIN..

bakın zihniyet okumadım.. oldumu?

iki gözüm çatal karam uzun yazmışsın emeğine de sağlık ayrıca güzel kardeşim de..

titredim kendime geldim, iki sorum olacak naçizane;

1- ben 3,08'den beri geç ayıkıp dolar alan bir fakir olarak sen bu zaman zarfında TL faizden köşeyi döndün mü?...
    2- hani sen şimdi stopajdan süper getiri sağlayacaksın ya hani(3000 TL fazla) 1 sene sonra bu yazılarımız burda dursun ben tek cent satmıycam emin olabilirsin bu arada sende mevduatını bozma emi.. bakalım 2019 Eylülünde getiriler noliyi..

hiç öyle cafcafa süslü ekonomik terimlere gerek yok..sende var mısın kardeşim?....

Sayfa 594/1024 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •